עבור לתוכן

התלבטות- DOOM3 ההרחבה או HL 2?

Featured Replies

פורסם

navk2, קיבלת אזהרה שניה על התנהגות ויחס לא הולמים.

באזהרה הבאה שלך תורחק מהאתר.

פורסם
  • מחבר

החלטתי לסיים קודם את ההרחבה ואז לעבור להאלף לייף.

תגידו, להאלף לייף 2 יש גראפיקה יותר יפה משל דום 3? כי לדום 3 יש גראפיקה טובה מאוד.

ואני חוזר על השאלה שלי ממקודם- תוך כמה שעות אפשר לסיים את ההרחבה של דום 3?

פורסם

אני לא מבין מה ההשוואה בכלל - HL2 שם בכיס הקטן כל משחק FPS אחר בשוק. זה לא בגלל הגרפיקה (הבינונית מינוס) לא

האינטיליגנציה המלאכותית (הנמוכה פלוס) ואיפלו לא המנוע הפיזיקלי (המדהים, למרות שבינתיים יצאו כבר מנועים טובים יותר

שלקחו את הרעיון כמה צעדים קדימה) אלא בגלל שזהו הFPS היחיד שבאמת גורם לך להיכנס למשחק. שלבים בנויים

מעולה, מוזיקה מתאימה ומדהימה עלילה מצויינת ומה לא. לא סתם הוא אחד מ10 המשחקים הטובים ביותר אי פעם בכל אתר משחקים

שמכבד את עצמו.

פורסם
  • מחבר

ואני חוזר על השאלה שלי ממקודם- תוך כמה שעות אפשר לסיים את ההרחבה של דום 3?

פורסם

אוקיי.

אי אפשר להשוות בין שניהם כי למרות ששניהם FPS, כיום יש סוגים שונים של FPS (פעולה, אימה וכו' )

דום3 היה מעולה באווירה בהתחלה אבל מהר מאוד חזר על עצמו ונמאס. מזל שהיה בו באמצע קטעים מלחיצים ומפחידים אחרת לא הייתי מסיים אותו בכלל. על ההרחבה שלו אין מה לדבר כי היא יותר משעממת מהמשחק המקורי. HL2 זה בכלל סיפור אחר. אני נשאבתי לעלילה ולרעיון ובכלל בתור אחד שחרש את HL1 נורא נהנתי מעיצוב השלבים, מהאוייבים (די חכמים, למה אמרו פה טפשים? :) מגיוון השלבים ומאורך המשחק. במהלך המשחק לא השתעממתי אפילו פעם אחת, ומדי פעם אפילו קיבלתי כמה אפקטים של "וואו" כאלה שגורמים לך לרעוד קצת :) (בחייכם, כל הקטע עם העיר עם הזומבים והמכרה המלחיץ הזה עם כל העכבישים הנודניקים האלה ! )

אם הייתי צריך לבחור עכשיו DOOM3 או HL2 ... התשובה די ברורה :cool2:

תהנה אחי, שניהם משחקים מעולים בסך הכל, וכל אחד מהם עושה את התפקיד שלו הוא נבנה נאמנה.

פורסם

בקיצור

HL2

פורסם

DOOM 3 הוא TECH DEMO.

"הוא מעולם לא ניסה להיות יותר מזה והוא עושה את העבודה בצורה יוצאת מן הכלל."

מסכים איתך לחלוטין! משחקיות מעולה. רק מה המשחק רוב הזמן חוזר על עצמו- ויש שחקנים שזה יכול להעיק עליהם ולהרוס להם את החוייה.

וHL2 "גרוע מאוד"? מצטער לנפץ את הבועה, אבל ככה לא עושים משחק FPS."בזה אתה ממש ממש טועה" אחד המשחקים המושקעים שיצאו.

ככה משחק FPS אמור להיות.

מחוץ מזה זה יהיה ממש לא רלוונטי להשוות את DOOM3 ל HL2 זה 2 משחקים שונים עם סיטואציות שונות לגמרי מהמציאות של המשחקים במיוחד שמדובר ב 2 להיטים כמו 2 המשחקים הללו.

וכמובן מעל הכל זה עניין של טעם.

ההרחבה של דום ממש טובה, ויש שם קטעים קשים מאוד.

כדאי לך לשחק בהרחבה קודם מאחר ואתה רגיל כרגע לסגנון המשחק ולכלי הנשק/אוייבים שם.

תסיים את ההרחבה תאמין לי שאתה תהנה!

פורסם

תשמע, אני חושב שאני יכול להבין חלק מהבעיות של לייזי עם HL2. הוא משחק מתוסרט מאוד ולינארי לגמרי מכל היבט אפשרי, וכמו שאני מכיר אותו זה כנראה אחד מהדברים שהכי הציקו לו (לייזי, תקן אותי אם אני טועה). זה בניגוד מוחלט ליצירות מופת כמו Deus Ex למשל, שקשה לומר ש HL2 מגרד את הקרסוליים שלו (וכולנו יודעים, לייזי, כמה אתה אוהב את המשחק המצויין הזה :)).

אותו דבר אפשר לומר על דום 3, אבל דום 3 לא היה כזה over hyped כמו HL2.

אבל כמו שהוא אמר לגבי דום 3 שהוא tech demo שעושה את העבודה שלו (וגם לדעתי - בצורה טובה מאוד), אפשר לומר באותה מידה ש HL2 בא גם הוא לשרת מטרה מסויימת, והיא ההרגשה שאתה חלק אינטראקטיבי בתוך סרט עלילתי. זאת הסיבה גם שאין cutscenes, כל המשחק הוא מעין סרט אחד גדול שהשחקן הוא חלק ממנו, אז להיות מתוסרט ולינארי היא המטרה שלו. ואי חייב לומר, האופן בו המשחק הזה מתוסרט הוא גאוני עם כמה קטעים מבויימים בלתי נשכחים, אז אפשר לומר שזה ה FPS הלינארי הכי טוב ששיחקתי בו.

אז באותה מידה כמו דום 3, HL2 משיג את המטרה שלו לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים