עבור לתוכן

CSS מישהו?

Featured Replies

פורסם

האם ישנם חברים בפורום המשחקים CS:S והם אחרי הצבא לדוגמא? אני יודע שאולי זה ישמע מוזר אבל אני אחרי שחרור משחק את המשחק (אחלה משחק), אבל מוזר לי לשחק עם ילדים בני 13, מה גם שקצת קשה לסבול את ההתנהגות הילדותית (טוב זה טבעי), בכל מקרה אשמח לראות תגובות של כאלו שכן.

פורסם

תשחק בחו"ל.

אני אומנם בן 18 (לפני צבא), אבל גם אני לא מסוגל לשחק בשרתים הישראלים בגלל הילדים הקטנים.

אני מקבל פינגים לא רעים בכלל לגרמניה ובכלל באירופה (80 בערך), ואם אני משחק אני משחק בשרתים גרמניים, הרמה שם הרבה יותר גבוהה. (גם מבחינת משחק וגם מבחינת התנהגות).

פעם היו שרתים ישראלים טובים (לפני כשנתיים), היום כולם אותו חרא ב- Custom Maps או ב- Dust2 כל היום.

פורסם
  • מחבר

תשחק בחו"ל.

אני אומנם בן 18 (לפני צבא), אבל גם אני לא מסוגל לשחק בשרתים הישראלים בגלל הילדים הקטנים.

אני מקבל פינגים לא רעים בכלל לגרמניה ובכלל באירופה (80 בערך), ואם אני משחק אני משחק בשרתים גרמניים, הרמה שם הרבה יותר גבוהה. (גם מבחינת משחק וגם מבחינת התנהגות).

פעם היו שרתים ישראלים טובים (לפני כשנתיים), היום כולם אותו חרא ב- Custom Maps או ב- Dust2 כל היום.

משעמם לשחק לבד, אני עדיין לא מבין גרמנית. :xyxthumbs:

פורסם

גם שרתים בריטיים לא רעים UK

אנשים מבוגרים משחקים שם.

למרות שאני כבר לא משחק את המשחק הזה אני זוכר את השרתים הישראלים עם צווחות הילדים ברקע :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים