עבור לתוכן

מפרט למחשב עד 4500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אני משתמש חדש בפורום וכבר למעלה משבע שנים לא הייתי כלל מעורה בשוק המחשבים, ולכן הידע שלי הוא פשוט אפסי.

בימים האחרונים אני נובר באתרי אינטרנט שונים (ממכירות פומביות ועד אתרי zap למיניהם) ופשוט הכל נראה לי כמו כתב חרטומים.

אני סטודנט לא צעיר שמחפש מחשב + מסך + סורק/מדפסת בסכום של עד 4500 ש"ח.

על המסך להיות בעל עובי מינימלי 19 אינץ' ומעלה(מסך דק?) ובעל רמקולים מובנים (זה אומר שאין לי צורך ברמקולים נוספים אשר יתפסו לי מקום מיותר, נכון?)

אני לא משחק במשחקים והשימושים העיקריים שלי למחשב הם:

* עבודה עם סביבת אופיס וקבצי PDF

* גלישה מסיבית באינטרנט

* צפייה בשידורי וידאו (הרצאות ושידורי ספורט), מה שקרוי: streaming

* הורדת תוכנות וסרטים (דיסק קשיח של 160 ג'יגה לפחות)

מה החלקים אשר לדעתכם צריכים להיות הכי חשובים לי והיכן כדאי לי לקנות מחשב? תודה על העזרה וסלילה על הבורות :kopfpatsch:

שכחתי לציין שהמחשב דלוק 24 שעות ביממה. האם יש לדאוג לקירור טוב שלו ואיך עושים זאת?

פורסם

קטגוריות מוצרים מחיר כמות

מעבדים Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM AM244DCT ¤ 516 1

לוחות אם Asus P5PE-VM Green ¤ 345 1

מארזים Compucase HEC 6A21 400TRT Black/Blue ¤ 425 1

קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro ¤ 120 1

זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 398 1

קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 398 1

צורבים Samsung DVD-RW S183A Sata Black Dual Layer X18 S183A ¤ 166 1

מקלדות LOGITECH Cordless Desktop EX 110 ¤ 221 1

הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 2000 עד 3000שח ¤ 43 1

מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ¤ 2632

+

סורק + מדפסת : http://zap.co.il/model.asp?model_id=371042

+

מסך : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=522861

=

4572

פורסם
  • מחבר

PCall, אני מאוד מודה לך על היענותך.

יש לי מספר שאלות ואשמח אם תענה לי עליהן.

1. היכן אני רוכש את המחשב שהרכבת לי? כלומר לאיזו חנות/מעבדה עליי להגיע?

2. מה האחריות שיש לי על הרכיבים ומה קורה אם אחד מהם מתקלקל לי? כלומר למי אני פונה במקרה תקלה ואם יש מעבדה אחת אליה אוכל לפנות לכל בעיותיי?

3. ראיתי שהמדפסת היא מפלצת קטנה שכוללת גם סורק ופקס. האם זה חכם לקנות שלושה מכשירים כאלו המרוכזים ב"מפלצת" אחת או עדיף לקנות כל אחד מהם בנפרד? (נגיד אם המדפסת נהרסת, אז אולי גם הפקס מתקלקל איתה וכדו')

4. למה המארז כ"כ יקר? האם יש בו מאווררים? ואם אין בו, האם לדעתך, מחשב שדלוק נון-סטופ, צריך מארז מיוחד?

5. נניח שהייתי רוצה להוזיל את כל המפרט במעט (עד 500 ש"ח פחות), מה לדעתך החלקים בהם כדאי להשקיע פחות, לפי השימוש לו נועד המחשב?

6. האם יהיה ניתן לחבר את המחשב למסך טלוויזה LCD פשוט באמצעות כבל?

פורסם

1. המפרט הורכב מחנות : www.tms.co.il

2. יש אחריות של TMS.

3. לקנות כל אחד מהם בנפרד, יעלה לך יותר יקר, ולכן השילוב הזה מצוין.

4. מארז מעולה, הוא בא עם 400W TRT איכותי.

5. המפרט שלך לא דורש ספק כזה "חזק" ולכן אתה יכול לרדת פה ל HEC 6K31 + 300W, אתה יכול גם לרדת במעבד ל4000X2.

6. כן.

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

שוב תודה לך!

ושלוש שאלות אחרונות (אני קצת נודניק משום שאני רוצה לקנות את במחשב כבר מחר :P) -

אני רואה שהמעבד שהרכבת לי הוא רק של 2.3Ghz . האם זה לא איטי מדי? הפחידו אותי בעניין הזה שלא להתפשר על פחות מ- 3Ghz. אני מפחד שאני אפתח כבר קבצי "וורד" ו- PDF וגם את תוכנת EMULE והמחשב שלי יעבוד קצת לאט.

1. ולכן שאלתי היא- כמה יעלה לי לעבור למעבד מהיר יותר או אולי זה מפרט שהולך ביחד ולא ניתן לשחק עם זה יותר מדי. לא אכפת לי לצמצם עלויות של מקלדת ומסך.

2. האם אתה מכיר את TMS או עובד איתם? איך המחירים שלהם ביחס לשאר השוק ומנין לי שאוכל לסמוך עליהם?

3. מה עם כרטיס מסך בכל המפרט הזה? יש משהו שאני צריך לדעת עליו? האם כל מסך דק יתאים לו?

פורסם

מעבד מעולה, לצרכים שלך.

1. אין צורך, המפרט מעולה ומושלם.

2. אני מכיר את TMS טוב, הזמנתי מהם מחשב אחד לי ואחד לחבר, לא עשו לי בעיות, אחלה שרות, פשוט חנות מעולה. ( הייתי רוצה לעבוד אצלהם. :) )

3. הכרטיס מסך מובנה בתוך הלוח אם, כל מסך דק יתאים לו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים