פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים שלום קוראים לי לידור היום בצהריים המחשב התכבה פתאוםםם ולאחר מכן לא נדלקק חצי שעהה ואחרי שפתחתי את המארז לא היה שום דבר שרוףףחיברתי את המחשב שוב לחשמל והמחשב התחילל לעלות והגיעעע לפרטים של הלוח אם במסך ולפעמים לטעינה של windows וכל פעם כיבה את עצמו לאחר מכןןיש לציין שאחרי המסך של הטעינה המאוורר של המעבד עדיין פעל ולא התכבה לגמריי אשמח לעזרה בהקדם תודההה
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים היי לידור ! אני מציע לך להחליף ספק .ואם אתה יודע מה שאתה עושה באותה היזדמנות תנקה אבק זה מאוד עוזר ,ותעדכן אחרי החלפת ספק..
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים מחבר ניקיתי אבקקק אבל הוא מספק חשמל למאוורר הספקקק לפי מה שאני רואה המספק מספק חשמל למאוורריםובמסך זה מראה את הפרטים של הלוחח אם אז זה מספקק מה אני יעעשה דחוף עזרהה
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים תראה זה לא אומר שאים המאווררים פועלים אז הספק תקין ,בהרבה פעמים בבעיה דומה לשלך היתה בעיהשל ספק ,ציפצופים אתה לא שומע, בכל מצב אני היתי עולך על ספק ,או כרטיס מסך,תנסה לקחת מי חבר רק לשלול את הבעיה...
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים מקס צודקיש הרבה בעיות כאלה שניגרמות בגלל ספק לא תקיןתנסה לבדוק רק בשביל לבודד את הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.