עבור לתוכן

מפרט ב- 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא סביבות ה-3500-4000 ש"ח, כאשר אם יש איזשהו שיפור משמעותי למחשב מאוד משמעותי שיהיה בחריגה של 400-500 ש"ח אז יש מקום לחריגה.

2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אני מידי פעם כן משחק משחקים וכרגע המחשב שלי מריץ אותם אבל חלקם הגדול זזים לאט, אני זקוק למחשב שיוכל להריץ משחקים שכבר יצאו וגם משחקים שעתידים לצאת לא חובה על גרפיקה הגבוהה ביותר, כל עוד המשחקים החדשים ירוצו על LOW זה בסדר, אבל שלא יהיו איטיים.

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. עכבר ומקלדת, מסך עוד לא בטוח.

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי מצורף בסוף ההודעה מפרט נוכחי שלי שאשמח אם תגידו לי אם יש משהו ששווה להשאיר ולא לקנות חדש.

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? חשוב לי שהוא לא יעשה הרבה רעש כי הוא נמצא בחדר ואני מרבה להשאיר אותו דלוק בלילות (להורדות וכו'), לא חשוב לי העיצוב. וגם שיהיה לו מאוורר טוב שיקרר (בשקט) ושהמחשב לא יקרוס לי בקיץ.

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא צריך מערכת הפעלה, הרכבת המחשב לא בטוח כנראה שלא.

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כרטיס קול קצת (לא הרבה) יותר חזק מהרגיל כי המחשב לעיתים משמש לצרכי מוזיקה, גם שמיעה וגם עשייה.

כרגע המחשב הנוכחי שלי סוחב משחקים אבל הם עובדים לאט, היטמן עבד לי לאט גם אמריקז ארמי עבד לי לאט (על LOW), ולפעמים גם פשוט ככה כשאני באינטרנט או מתעסק למשל עם תיקיות בזמן שמיעת מוזיקה ואימיול, הוא גם מקרטע ובקושי סוחב.

בנוסף אשמח ליתרונות וחסרונות של הDUAL CORE, ועצה אישית למה אני צריך. הבנתי שיכול להיות שמשחקים ישנים למשל לא יעבדו עם זה.

וגם איפה כדאי לקנות? (אני מהמרכז אם זה משנה)

חלקים מהמפרט הנוכחי שלי:

AMD DURON 1.8 GHZ

512 זכרון

דיסק קשיח maxtor 40GB

(שאני צריך הרבההההההההההההההההההההה יותר)

כרטיס מסך ati radeon 9550, excalibur series

צורב דיוידי של LG

תודה רבה!!

פורסם

קטגוריות מוצרים מחיר כמות

מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1

לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1

מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 414 1

קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 125 1

זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 ¤ 456 1

קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1

כרטיסי מסך Sapphire ATI RADEON X1950GT 256MB Dual DVI Retail SX195GT256 ¤ 668 1

מקלדות LOGITECH Value Keyboard Black - OEM ¤ 44 1

עכברים LOGITECH Value Wheel Mouse Optical Black S90 - OEM ¤ 36 1

משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤ 47 1

מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ¤ 3771

נבנה מ-TMS

המחיר כולל הרכבה ומשלוח ד"א.

שמתי לך קירור נוסף למעבד בהנחה שתסכים ותבקש מהחונות אוברקלוק (לא פוגע ברכיבים,לא פוגע באחריות וזה חינם לגמרי)

הוספתי לך מקלדת ועכבר נחמדים וכ.מסך שלדעתי יהיה מעל ומעבר בישבילך.

לא שמתי לך צורב DVD כי אני מניח שאתה יכול לקחת אותו מהמחשב הישן שלך.

כ.קול אתה גם לא צריך משהו יותר רציני. הלוחות הללו באים עם כ.קול די רציני - והוא מספיק גם למערכות רציניות יחסיח וגם ליצירת מוזיקה וכו'.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

ובקשר לDUAL CORE

לא תהיה איזשהי בעיה?

הוא יצליח להפעיל גם תוכנות ומשחקים ישנים?[br]פורסם בתאריך: 30.09.2007 בשעה 09:17:12

וגם הכרטיס מסך

מה יהיה איתו ועם DX10?

פורסם

בקשר למעבד אז הוא יצליח להפעיל משחקים ישנים.

בקשר לGPU שלך אז הוא פשוט לא תומך בDX10 .

פורסם
  • מחבר

וזה לא יגביל אותי דרסטית בקרוב כשיתחילו להשתמש בDX10?

ואז אני אצטרך לקנות אחד שכן תומך?

פורסם

8600GT למשל שתומך DX10 חלש בהרבה לכן אני מניח שלא המליצו לך עליו.

1950GT יריץ משחקי DX10 נהדר פשוט לא תהנה מהאפקטים של DX10.

לגבי זה אני יכול רק להגיד לך שראיתי דיון פה בפורום שמישהו אמר שהוא מאוכזב מ-DX10 ושברוב המקרים DX9 היה נראה יותר יפה.

פורסם

דווקא אינ חוךק עך דעתך ידידי

כבר ראיתי הרבה סרטונים שמשוואים את אותו משחק עם dx10/9 ובהחלט רואים שיפור ואפקטים מעולים בdx10

ישנם הרבה סרטונים כאלה ביו טיוב על הcrysis Kמי שמעוניין..

אבל אם לבחור בין ה1950Gts ל8600 שתומך אז כמבון שה1950gt שעולה על 8600 בכל הבחינות חוץ מהdx10

פורסם

זו לא דעתי כי אני לא בדקתי..זה דיון שראיתי פה.

לדעתי שווה יותר לקנות כ.מסך חזק יותר מאשר להננות מעוד כמה אפקטים קטנים

פורסם

ההבדל בין DX9 לDX10 לא דרסטי עדיין כיוון שהוא רק יצא ולא בשל. זה תמיד ככה עם הDX כשהם יוצאים.

תנסו להשוות את המשחקים של עוד שנה-שנתיים עם משחקי DX9 של היום ותראו לבד איזה הבדל דרסטי יהיה.

פורסם

עוד שנתיים זה לא ישנה בכלל אם הוא יקח 8600GT כי הוא יהיה כ.מסך חלש מאוד. שיקח 1950GT ויהנה יותר

פורסם

אממ לדעתי לא נכון לקנות כרטיס מסך עם dx10 שהוא חלש יותר כי בשביל שעוד שנתיים שיראו את ההבדל ..

בעוד שנתיים הוא לא יהיה שנווה שקל ואז הכרטיס של היום החזקים ביותק גם לא יהיהו שווים הרבה gtx

ולכן שינצל כל הכרטיס מסך החזק ביותק בתקציב שלו גם אם הוא לא תומך בdx10

ובקרה שלו זה 1950gt

פורסם
  • מחבר

בקשר לכרטיס המסך,

הבנתי שהX1950pro הוא יותר חזק מה-GT

האם לא כדאי להוסיף בTMS את ה-200 שקל ולקבל כרטיס חזק יותר וגם אחריות?

פורסם

דבר רשאון - לכול כרטיס יש אחריות.

דבר שני - השאלה עם יש לך צורך בPRO, אני חושב שלא, הGT יספיק לך.

פורסם

בקשר לכרטיס המסך,

הבנתי שהX1950pro הוא יותר חזק מה-GT

האם לא כדאי להוסיף בTMS את ה-200 שקל ולקבל כרטיס חזק יותר וגם אחריות?

אני מציע לך לעשות את זה אבל לא בעוד 200ש"ח אלא 100ש"ח (http://skypc.co.il/pl_product~GV315~8~0.htm)! :xyxthumbs:

פורסם
דבר שני - השאלה עם יש לך צורך בPRO, אני חושב שלא, הGT יספיק לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים