פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים שלום רב,יש לי שני הארד-דיסקים במחשב.הראשון - wd שבו מותקנת מערה"פ - sataהשני - maxtor ideלאחרונה המחשב שלי קפא מס' פעמים. הבעיה היתה בכונן קשיח maxtor שלא תמיד זוהה ע"י המחשב (בדקתי בביוס).ברגע שהוצאתי את הכונן קשיח maxtor המחשב פעל בצורה תקינה.לאחרונה החלטתי לחבר אותו שוב ולבצע בו בדיקות.נכון לעכשיו המחשב תמיד מזהה אותו ואינו נתקע אך כמובן אינני רגוע.שני הכוננים יושבים יחסית צמודים אחד לשני ולמרות זה - הטמ' של הwd היא 38 והטמ' של הmaxtor היא על 48!!! (לפי תוכנת HDDlife).בהנחה שהIDE שעל הלוח אם תקין וגם הכבל IDE תקין - מה יכולה להיות הבעיה ואם איזו תוכנה אתם ממליצים שאני אבדוק את הmaxtor ?או אולי לא שווה לי בכלל להסתכן ועדיף לקנות hd חדש ? תודה מראש,דודו.
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים מצ"ב קישור לתוכנה הבודקת מצב הארד דיסק http://www.hddlife.com/eng/download-freeware.htmlהתוכנה בתשלום אבל יש זמן התנסות חינםמנסיוניה תוצאות אמינותבהצלחה-כספי[br]פורסם בתאריך: 30.09.2007 בשעה 05:41:47אופס.....טעיתי אני רואה שבדקת עם התוכנה המומלצתהטמפ' גבוהה -אפשר להוסיף מאורר באזור הכוננים הקשיחים
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים אם הדיסק עשה בעיות בעבר, הוא יעשה גם בעתיד.אם יש לך נתונים חשובים, גבה אותם. שקול בחיוב להחליף את בדיסק
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים מחבר הצלחתי להוריד את הטמ' ל41. לפי ynet זה נחשב תקין - "טווח הטמפרטורות הסביר לדיסק הוא בין 35 ל-45 מעלות. אם הדיסק שלכם מתחמם ל-50, זה עוד עשוי להיות סביר, אבל אם הוא עובר את ה-55 מעלות כדאי לבדוק את העניין ומהר. מלבד SpeedFan, אפשר להשתמש למדידת טמפרטורת הדיסק בתוכנה הקטנטנה והמצויינת ." (ynet) אני יכול להיות רגוע ?
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים מצ"ב קישור לתוכנה הבודקת מצב הארד דיסק http://www.hddlife.com/eng/download-freeware.htmlהתוכנה בתשלום אבל יש זמן התנסות חינםמנסיוניה תוצאות אמינותבהצלחה-כספי[br]פורסם בתאריך: 30.09.2007 בשעה 05:41:47אופס.....טעיתי אני רואה שבדקת עם התוכנה המומלצתהטמפ' גבוהה -אפשר להוסיף מאורר באזור הכוננים הקשיחים התוכנה הזו באמת אמינה?מישהו יכול לאשר את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.