פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים הזיכרון המודבר נקנה יחד עם המחשב (2006) מחנות COMP.IL שלפי מה שאני יודע נסגרה (לפחות שאני מגיע לאתר שלהם זה מפנה אותי לאתר אחר).הזכרון הוא סט של DUAL DDR1 של GEIL ויש לו אחריות ל 3 שנים.מישהו יודע מה אני עושה במקרה כזה ?עשיתי חיפוש קצר ומצאתי ש CD-LOG הם המפיצים של GEIL בארץ הם אני צריך לפנות אליהם ולהסביר להם שחנות כבר לא קיימתי (יש לי את הקבלה וכול )(אני עדיין צריך למצוא איזה אחד מתוך ה2 הוא הדפוק)
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים יש לך לינק לחנות?אולי הם התאחדו עם מישהו?שווה להרים לשם טלפון ולשאול.בכל מקרה,תפנה ל-CDLOG תציג להם את הבעיה(הם ידעו אם החנות נסגרה),ותשאל מה לעשות.בדקת עם MEMTEST שהזיכרונות טובים?כי "כנראה הלך.." לא יעזור גם לחנות.תבדוק ואז תהיה בטוח.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים האחריות תקפה החנות היא לא זאת שנותנת לך את האחריות אלא החברה עצמהבמקרה שהחנות נסגרת עדיין החברה מחוייבת לאחריות שלך
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים מחבר האמתי זה מאוד מוזר הייתי בטוח שזה הזכרון עכשיו אני כבר לא כך בטוחמה שקורה הוא שיש לי 2משחקים כבדים שעובדים ומשחק אחר כבד שלא עובד ויוצא למסך כחולכרגע יש לי 4 שבבים של זכרון כאשר אני מוציא סט אחד אז המשחק עובד (את שני הסטים בדקתי כך)יכול להיות שזה מכיון ש2 הסטים הם מיצרנים שונים?למרות שהמפרט שלהם זהה 400MHZ CL2/.5 ואמרו לי בחנות שלא אומרה להיות בעיהסט אחד של GEILוסט שני של SUPER TALENT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.