פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים הייתי רוצה לחשוב ככה אבל יש לי הרגשה לא ממש טובה בקשר לזה. המשחק הזה הוא אחד ממשחקי הדגל של הקונסולה הזאת (יחד עם HALO3 ו - GEARS OF WAR שכבר מדברים על ההמשך שלו)
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים GEARS OF WAR יוצא בקרוב למחשב+שיפורים הלו1+2 יצאו למחשב משחקים קודמים של BioWare יצאו למחשב בסופו של דבר ואני מדבר על-Star Wars: Knights of the Old Republic 1+2 וJade Empire שהיו גדולים על הXBOX אם אתה רוצה לשכנע את עצמך לקנות 360 אז לך תיקנה כבר וזהו מבחינת משחקים אני לא רואה צורך אמיתי להחזיק בPC חזק+360 אולי PS3 באיזה שלב אבל לא בקרוב
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים צודק קרירין. בשביל לשחק על אקסבוקס מדי פעם יש חברים ;D ההוצאה לא מסתכמת רק בקונסולה:משחקים יקרים להחריד,תוספות חומרתיות לקונסולה כמו קירור,עזרים וכו וכו נשאר עם הפיסי
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים שלא לדבר על זה שלעומת המחשב - שלו חסר משחק או שניים שיש לקונסולות האחרות, לקונסולות האחרות חסרים ז'אנרים שלמים כמו אסטרטגיה ועוד..
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים למחשב חסר בעיקר-פלטפורמות\JRPG\ומכות אבל גם ה360 לא בדיוק מוצף בזאנרים האלו
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים היא יכולה גם לקנות PS3 למשחק הזה-http://www.gamespot.com/ps3/action/thedarkness/index.html ;D ;D ;D
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים אבל לPS3 היא חייבת לקנות את המשחק ;D (המבין יבין)אגב אם כבר האשכול הוא על DMC, יש אימולטור טוב שבו אני יוכל לשחק בDMC1 ו2 (PS2 או PSP) ?
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים עדין לא אבל יצא פורט של DMC3 ואני לא זוכר אבל אולי בזמנו גם DMC1 קיבל פורט למחשב בכל מיקרה הפורט של 3 די דפוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.