עבור לתוכן

מהו מסך ה22 אינצ' הטוב ביותר?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שנושאים כאלה נתחנים כאן עד עפר אבל עדיין אין לי את התשובה..

מהו מסך ה22 אינצ' הכי טוב שיש , לא משנה מחיר או יחס של עלות תועלת , פשוט איזה מסך יתן לי את התצוגה הכי טובה?

האם המסכים האלו ניתנים לתליה על הקיר ללא הרגלית שלהם?

והאם צפויים בחודשים הקרובים לרדת מחירי השוק?... כי הקנייה ממש לא דחופה לי.

תודה, רותם..

פורסם

אני מניח שה-226W של סמסונג..ואני לא רואה סיבה לירידת מחירים בטח שלא אחת משמעותית

פורסם
  • מחבר

איך הקריאת טקסט בוא?.. כי חשוב לי מאוד שיהיה מאוד איכותי ולא מעייף

מישהו יכול להגיד גם על מרחק ממולץ ממסך בגודל כזה?... כי השולחן שלי לא גדול והמרחק מהקיר הוא בערך 40-50 סנטימטר

פורסם

קראתי אתמול שבינואר אמורה להיות ירידת מחירים במחירי מסכי הLCD.

פורסם
  • מחבר

ואללה?! באיזה רמה של ירידת מחירים? כי אם זה של 100 ש"ח לא שווה אבל אם של 300-400 אז כדאי לי לחכות.

ומה אין מסך 22 עם פנאל יותר איכותי מהtn? כי אני ממש לא אוהב אותו.

אם אין נראה לי שאני אלך על איכות ולא על גודל ואלך על ה 2007wfp

פורסם

איזה טווח תיהיה הירידה אני לא יכול להגיד לך, אבל ממה ששמעתי זה הולך להיות בינואר.

יש מסך 22'' שמגיע עם פאנל איכותי של לנובו אבל אני לא חושב שהוא הגיע לארץ עד כה.

אני ממליץ לך ללכת על ה2007wfp.

פורסם
  • מחבר

אפשר קישור למסך 22 של לנובו הזה?

פורסם

22"

LG 226WTQ

למרות שעדיף-

Dell 2007FWP IPS-S.

(שים לב שזה אכן IPS-S)

פורסם
  • מחבר

תודה..

עכשיו שאלה אחרת, איזה על איזה גודל כדאי לי להתמקד? אני לא רוצה לשבת מול מסך 22 חצי מטר ממני ולהתעיף בכך שאני ארוץ עם העיניים על מסך כזה גדול, אבל מצב שני האם מסך 20 יספיק לי לסרטים ממרחק של 3 מטר?

כרגע אני רואה במסך 19 crt איכותי של lg הf900b למי שמכיר, והאיכות מעולה לטקסט ולמשחקים והכול, רק מה שמבאס אותי זה שבסרטים יש את הפסים השחורים והתמונה קטנה מדי כדי שאני אשכב במיטה והראה אותם אז אני יושב מולו בכיסא.

אז מסך רחב לא יהיה את הפסים השחורים נכון? הוא ינצל את מלוא המסך ?

פורסם

עכשיו שאלה אחרת, איזה על איזה גודל כדאי לי להתמקד? אני לא רוצה לשבת מול מסך 22 חצי מטר ממני ולהתעיף בכך שאני ארוץ עם העיניים על מסך כזה גדול, אבל מצב שני האם מסך 20 יספיק לי לסרטים ממרחק של 3 מטר?

חצי מטר זה באמת קצת קרוב למסך 22". עדיף 100-80 ס"מ למסך כזה. 70-50 ס"מ זה טוב ל-20". מאידך, סרטים מ-3מ' זה עוד בסדר ב-20", אבל יותר מזה כבר עשוי להיראות קטן מידי.

אז מסך רחב לא יהיה את הפסים השחורים נכון? הוא ינצל את מלוא המסך ?

ממש לא. מסכים רחבים הם ביחס 1.6:1 (לעומת 1.33:1 של מסך רגיל). סרטי HD הם בד"כ 1.77:1, כך שיישארו לך פסים שחורים צרים. סרטי קולנוע הם לרוב ביחס רחב עוד יותר - 2.3:1 וכדומה, כך שלא תיפטר מהשטח המבוזבז, אלא רק תקטין אותו.
פורסם
  • מחבר

תודה.. נראה לי שאני אלך על ה2007wfp ואני אברר לגבי ירידת המחירים , אולי שווה לי לחכות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים