פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים היי ,אני מחפש לוח ומתחיל להשבר לי לחכות ללוחות X38 האם ללוח הנ"ל יש יציאה של AUX-OUT ל AUDIO כי אני רק ככה יכול לחבר את הלוח לרסיבר שלי.תודה.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים לא, זה מה שבא איתו.אתה מתכוון במקרה לחיבור קואקסיאלי?כי אין לי מושג מה זה AUX OUT.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים יש סיבה מסויימת שאתה נעול על הלוח הזה?בלוחות אחרים כמו ג'יגהבייט קיים החיבור הנ"ל.במחיר דומה אתה יכול לקחת את הלוח הזה:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2624כמובן שיש גם לוחות זולים יותר בעלי החיבור מסדרת DS3 ומיצרניות שונות.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים לוחות X38 כבר זמינים ובמלאי, אתה יכול כבר ביום ראשון לקבל אחד שכזה...לדוגמא לוחות של גיגהבייט
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים כרגע יש רק את הDQ6 של ג'יגהבייט, לא?תוספת המחיר גדולה מדי לטעמי היות והוא לא ממש מציע שיפור על פני P35.זה בערך 400 ש"ח יותר מהדגם המקביל עם צ'יפסט P35.
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים מחבר כרגע יש רק את הDQ6 של ג'יגהבייט, לא?תוספת המחיר גדולה מדי לטעמי היות והוא לא ממש מציע שיפור על פני P35.זה בערך 400 ש"ח יותר מהדגם המקביל עם צ'יפסט P35.אני מסכיםאני גם ככה לא אוהב גיגהביט ולא משנה מה יגידו עליהםאני מחכה ללוחות אחרים למחירים ולביקורות ואם זה לא יהיה שווה אני כנראה אקנה P5K-Eהמחיר שלו יורד ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.