עבור לתוכן

אהלן, אני מחפש מחשב נייד חדש לקנות.. תקציב : עד 7500

Featured Replies

פורסם

זה מדריך של מישהו שעשה את כל ההתקנה של הXP + מציאת הדרייברים המתאימים.

בהצלחה :xyxthumbs:

http://www.nogodforme.com/HPDV6500T.htm

פורסם

יש לי את ה-6515 אז הרגשתי מחוייבות להוסיף תגובה,

בסה"כ מחשב מעולה ואני מרוצה. יש לו יותר פיצרים מה-1520 לדעתי (ובגלל זה קניתי אותו)

אבל לא כולם צריכים את כל הדברים הקטנים שמסביב.

אני מודה שאני לא מכיר את ה1520 טוב כמו את ה6515 אלא רק מביקורות שקראתי באינטרנט אז אני לא יכול

לתת חוות דעת טובה בקשר למה עדיף לך. אני גם לא משחק הרבה.. (כרגע יש לי על המחשב את C&C3 וזה עובד מעולה על הגדרות ממוצעות וזה מספיק טוב בשבילי) אני *כרגע* רואה בעיקר קצת סרטים וקצת אינטרנט אבל המחשב הזה יכול לשמש לדברים הרבה יותר דורשי משאבים מפעולות כאלה ולכן הוא יכול לשמש לדעתי כDesktop Replacement מעולה גם כן..

אני עובד על ויסטה עם 2 ג"ב זיכרון וזה עובד בלי תלונות (פעם ראשונה שיש לי וינדוז חוקי במחשב :( במדד המשחקים של ויסטה קיבלתי בהתחלה 3.1 ואחרי שעדכנתי ידנית את הדרייבר לכ. מסך הציון השתנה ל3.4

אני מתכנן להתקין אובונטו כשיהיה לי זמן (מתישהו) למטרות התנסות ולמידה..

אני מייעד את המחשב הזה גם לתקופה שאני אהיה סטודנט אבל זה לא נראה לי משנה כי לסטודנטים כל מחשב נייד יהיה טוב...

הייתה לי בעיה משונה ביום הראשון שהפעלתי את המחשב עם המקלדת שמקש CTRL יצא קצת ממה שאמור להחזיק אותו, אבל זה הסתדר לי בלי בעיה כשדחפתי אותו פנימה בערך, ומאז כנראה שהתרגלתי למקלדת כי טפו טפו זה לא חזר על עצמו מאז (ויש לי את המחשב בערך חודש כבר..)

אני די מתלבט אם להרחיב את האחריות ל3 שנים למרות שיש כאלה שטוענים שזה חובה, לדל כבר יש אחריות מראש ל3 שנים אבל לא ברור אם מדובר באותו סוג של אחריות... ולמען האמת אין לי נסיון (וטוב שכך) עם שירותי התמיכה של החברות של המחשבים הניידים אז אני לא יכול להמליץ לך מה עדיף לך מבחינה זו.

לדעתי מחשב נייד לא מתקלקל אם משתמשים בו בעדינות ובתנאים נאותים... (לא להשים אותו על שמיכות/כריות, לא לתת לו להיות במגע עם נוזלים שונים או עם חול, לחבר את הספק כח לשקע מוגן מפני הפרעות בחשמל וכו')

יש לי ניסיון עם עוד מחשב של HP מדגם 4500 של אחותי עם מעבד של AMD שהוא קצת איטי אבל מבחינת ההרכבה ו"איכות החומרים" המחשבים שלהם נראים תרתי משמע מצויינים (דעתי האישית)

פורסם
  • מחבר

ממ אז ככה..

היום (יום רביעי)

נסעתי לחנות וקניתי את המחשב.

תוך 10 דק' הוציאו לי אותו מהמעבדה

לקחתי בסוף כבר עם ויסטה פרימיום.

מבסוט רצח :]

מחשב מרשים ומהיר.. הכרטיס שלו ממש חזק והפרו רץ חלקק

כרגע לא ניתקלתי בבעיה עם הויסטה, אז אין צורך באקס פי

תודה רבה על כל התגובות ועזרה בבחירה..

בסוף הכל עלה 7700 שקל אך אני מרוצה.. (בגלל התוספת של עוד 1 ג'יגה זיכרון וויסטה פרימיום)

תודה רבה,

חג שמח!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים