עבור לתוכן

האם זה הגיוני שסיימתי את Halo3 תוך 8 שעות בערך?

Featured Replies

פורסם

לא רק HL2, מה עם: FAR CRY, TRIBES VENGEANCE, DOOM 3, UNREAL 2: THE AWAKENING + XMPPAINKILLER, CHASER (ואפילו AVP 2) ולגבי MP אז UT 2004 (ואני לא מזכיר משחקים כמו COD ומשחקי מלחמה אחרים ו - NOLF 2, SOF 2, R6:RAVEN SHIELD כי הם לא יכולים לשמש כהשוואה).

אני לא הייתי ממהר לומר ש - HALO 2 טוב יותר מכל אחד מהם.

ואם נעמיד את HALO 3 מול: FEAR, STALKER, QUAKE 4,PREY, BIOSHOCK, PROJECT SNOWBLIND,SW:REPUBLIC COMMANDO (ויש גם את, BF 2/ 2142, SWAT 4, R6:VEGAS, GRAW, COD 2, BIA 1,2 , GUN כי הם לא ממש מתאימים להשוואה)

האם הוא עדיף עליהם ? לא בטוח. (וזה עוד מבלי להזכיר את ה - FPSים המעולים שיוצאים למחשב לקראת סוף השנה)

ולגבי פורטים, דווקא מספר פורטים מה - XBOX הם ממשחקי המחשב הטובים ביותר, כמו : THE CHRONICLES OF RIDDICK, SPLINTER CELL, SW:REPUBLIC COMMANDO, PETER JACKSON'S KING KONG ו - GRAW (ויש עוד כמה שאני לא זוכר).

פורסם

כל מה שציינת לא מתקרב אפילו להיילו 2 כשהוא יצא בזמנו לאקס בוקס.

היילו 3 לא שיחקתי, אבל אני יכול לשער שכן, הוא אוכל את כולם (אולי מלבד ביו שוק)

המשחקים שציינת הם לא ממש פורטים, הם פותחו בנפרד למחשב או פותחו מחדש למחשב מרגע שהוחלט להוציא אותם גם למחשב

פורסם

לא קשור לריב, בTGS באנג'י הכריזו על DLC לHALO3, וכנראה לא רק למולטי יש כמה רמזים על פרוט גדול יותר בין מה שקרה בין coranta והgravemind.

אני רוצה minigame לחשק בתור cortana! :smile1:

ממש שמסתמן הסוף המר של הצ'יף נשאר אותו סוף מר, על הדרך הולכים לפרט יותר.

באנג'י סוף סוף הגיבה בקשר לפרוייקט של הסרט ואמרה שהם עדיין עובדים עם פיטר ג'קסון, בניגוד לרוב השמועות שהפרוייקט בוטל.

עם Halo Wars שיוצא בקרוב(על התסריט שלו עבדו האנשים שכתבו את הספרים וספרי הקומיקס של HALO) שבו העלילה מתקיימת כ20 שנה לפני הארועים של HALO Alpha.

DLC לHALO3, ואולי אפילו עוד FPS בסדרה, כנראה שהולך להיות מאוד מעניין בקרוב, לפני חודשיים רצו שמועות על MMO של HALO בסגנון Planet Side...

8)

פורסם

יש סיכוי ש - HALO WARS יגיע גם למחשב מתישהו ?

אחרי הכל הוא RTS ומקומם במחשב.

פורסם

הוא מפותח ע"י אנסמבל ששייכת למיקרוסופט, ככה שגם אם יצא, כנראה אחרי הרבה זמן

פורסם

ברור שיש השאלה מתי

הלו 1 ו2 בסוף יצאו למחשב רק באיחור גדול

GOW יוצא בעוד כמה חודשים למחשב אם שיפורים

בסופו של דבר יהיה שיקול כלכלי והם יצתרכו להחליט אם כן או לא ומתי

פורסם

רציתי לשאול, כמשתמש PC מקופח ללא התנסות באף משחק מהסדרה, האם כדאי לי לנסות את HALO2 בגרסת ה PC, או להתרחק ממנו?

פורסם

תיראה אני כניראה ינסה אותו במחשב הבא

ואני ממליץ לך לנסות ליראות איך זה

אבי אישית מהראשון לא החזקתי הרבה אבל שיחקתי בו מאוחר ואחרי HL2

פורסם

אם תשכח מזה שאתה מקבל אותו באיחור של שנתיים וחצי ותחשוב שהוא יצא בסוף 2004, תהנה מ - HALO 2 יותר.

תנמיך ציפיות, זה תמיד מוסיף להנאה.

פורסם

יש סיכוי ש - HALO WARS יגיע גם למחשב מתישהו ?

אחרי הכל הוא RTS ומקומם במחשב.

כמו שTT אמר אנסמבל(סדרת AOE וAOM) מפתחת אותו ככה שהכל בשליטתה של MS ושום חברה אחרת.

המשחק הם גם לא משחק אסטרטגיה רגיל, תסתכל על הסרטונים שלו, הם עובדים על מערכת שליטה יחודית, והבניה של השלבים מדגישה ניהול טקטי של מספר מצומצם של יחידות ולא בניה אינטנסיבית וקרבות עצומים(ממה שמסתמן אין בכלל איסוף משאבים במשחק הזה).

אחרי שראיתי את סרטוני המשחקיות באמת אני לא יכול לחכות למשחק הזה, הקטעים של הwarthog שקופצים מעל וודאות ששום כלי רכב או חי"ר לא יכולים לעבור אותם, ושה MAC של הספינה שלך מוריד איזה Scrab שבא לאכול את הבסיס שלך, ממה שיש עכשיו הם הצליחו לשמור על האוויר של HALO וזה הישג מדהים לדעתי.

פורסם

בהחלט. גם אם יש כמה הסתייגויות על הגיימפליי (כמו למשל חוסר הדינמיות של היחידות ביחוד של הגוסט) המשחק פשוט לוכד את אוירת ההיילו בצורה מדהימה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים