עבור לתוכן

האם זה הגיוני שסיימתי את Halo3 תוך 8 שעות בערך?

Featured Replies

פורסם

:-\

פורסם

אכן כן, המשחק הזה לפי הביקורות קצר מאוד.

פורסם

החוזק של סדרת הלו לפי הביקורות זה המולטי

פורסם

על normal כן, אם איי פעם שיחקת HALO תתחיל על heroic.

החוזק של סדרת הלו לפי הביקורות זה המולטי

תפסיק לחרבש לכולם את השכל כבר.

פורסם

מה אתה רוצה זה נכון

תיקרא ביקורות ותיראה שהרכיב החזק ביותר בהלו זה המולטי

פורסם

מה אתה רוצה זה נכון

תיקרא ביקורות ותיראה שהרכיב החזק ביותר בהלו זה המולטי

לא שיחקת במשחקים אז לך לישון על האף, HALO1 קיבל ביקורות מהוללות בלי מולטי כמעט בכלל אז מה אתה רוצה?

9.7 בגיימספוט ב2001 היום זה היה כבר 10.

Not only is this easily the best of the Xbox launch games, but it's easily one of the best shooters ever, on any platform.

The single-player experience in Halo is so strong that it's easy to regard the multiplayer side of the game as secondary, and to a large extent, it is.

אז מי שצריך ללמוד לקרוא ביקורות זה אתה.

גם לי לא ממש אכפת מהמולטי שלו הSP היחודי שלו זה מה שעשה את המשחק, HALO1 פשוט הגדיר מחדש מה זה להיות FPS, והוא עשה את זה בSP, עלילה, נשקים, כלי רכב, נופים ואת כל מה שעשה אותו ליחודי ועדיין שומר עליו יחודי למרות אין ספור העתקות. בHALO2 הבעיה היחידה עם הSP הייתה הסוף, שהם עשו אותו בכוונה. הסוף הזה גרם לאנשים לזרוק את השלטים על מסך הטלביזיה שלהם וזה לא בדיחה. המולטי שהוא הכניס שינה את פני התמונה גם כן, הפך בין לילה למשחק המשוחק ביותר בLIVE, ובין משחקי הFPS המשוחקים ביותר ברשת על פלטפורמה כלשהי ובעצם מה שהזניק את רשת הLIVE והביא אותה למה שהיא כיום. בשביל שHALO3 יקבל את הציונים שהוא קיבל הם יכלו לא לשנות שום דבר מהמולטי של HALO2 חוץ מגראפיקה.

כרגע יש 321 אלף ומשהו שחקנים במולטי של HALO3 אתה לא תמצא הרבה משחקים אחרים ש3 ימים אחרי ההשקה הרשמית יש כלכך הרבה שחקנים ברשת.

אז כמו שאמרתי לך לישון על האף ותמשיך לשחק בזלדה ולחלום על נסיכות בלונדיניות עם ראש בלון ועיניים כחולות.

פורסם

קודם כל שיחקתי ועברתי תסינגל בהלו1

שנית גם בביקורת של1 הרבה מהציון היה בגלל המולטי

אומנם לאחד לא היה מולטי מקוון אבל יכלתה לשחק ב8 שחקנים אם 2 קונסולות מחוברות

וב4 שחקנים בקונסולה אחת

באותה תקופה חוץ מלדרימקסט לא היו הרבה משחקים מקוונים

ובמולטי הלא מקוון הלו 1 היה הכי טוב

הלו 2 הציג כבר מולטי מקוון שנחשב פיצוץ וכך גם 3

ואני לא אומר שהסינגל חרא בהלו

אני כן אומר שקונים אותו בגלל המולטי כי אתה יודע טוב מאוד שבלי המולטי הביקורות

היו בסביבות 8 ולא 10-9.5

פורסם

The single-player experience in Halo is so strong that it's easy to regard the multiplayer side of the game as secondary, and to a large extent, it is.

אם אתה עדיין מתקשה להבין אז תעזר בזה:

www.babylon.com

HALO1 היה מקבל אולי 9.5 במקום 9.7 בלי מולטי, כי מי כבר שיחק על console link, טוב חוץ מLAN party's.

HALO2 היה מקבל 9-9.2 במקום 9.4 אם לא היו מוסיפים לו מולטי כי לאף אחד כבר לא היה אכפת זה HALO, הכותר השניה הכניס יותר כסף ביום הראשון מכל blockbuster הליוודי בהסיטוריה, וHALO3 עשה עוד יותר.

HALO3 היה מקבל מקבל את ה9.5 שלו בלי מולטי כי לא היו שום ציפיות לשבור שוב רק בגלל הSP. כי זה HALO וכי זה מסיים את הטרילוגיה.

פורסם

אתה יכול לחלום שבלי המולטי הציונים היו גבוהים כל כך :screwy: :screwy: :screwy:

סך הכל הסינגל די קצר הגרפיקה לא הכי טובה שיש ל360 המשחקיות לא שונתה דרסטית

והמחיר מתחיל מי 60 דולר לחבילה הבסיסית

יש לנו פה את פילפל שנתן סמיל מבואס אולי הוא יגיד

פילפל איך הסינגל?

פורסם

קרירין אני לא מבין איך אתה יכול לבקר סדרה שלמה כאשר לא שיחקת באף אחד ממשחקי הסדרה. לי אישית יצא לשחק במשחק היחיד של HALO 1 והיה די טוב ולדעתי גם ארוך (לא יצא לי לסיים אותו למרות ששיחקתי כמה שעות טובות).

פורסם

שיחקתי בהלו 1 בסינגל

אמרתי את זה שדובי אמר שלא שיחקתי

למעשה שיחקתי בהרבה משחקים שיצאו במקור לXBOX הישן

אבל שיחקתי בהם במחשב

ובמחשב הבא אני מתכנן לעשות אותו דבר

GOW לדוגמה ניראה נחמד ואני יחכה לו למחשב

פורסם

אתה מתבסס על פורטים גרועים שיצאו כמה שנים אחרי המקור, הם לא משקפים בכלל

פורסם

אולי תירגעו

רק אמרתי שהחוזק של הסדרה זה המולטי

לא אמרתי שהסינגל גרוע

סך הכל הסינגל של 1 היה חביב

פורסם

הפורטים של HALO 1, JADE EMPIRE ו - FABLE דווקא בסדר (לגבי HALO 2 אני לא יודע), לאילו פורטים כושלים אתה מתכוון ?

והעניין הוא שאם נעמיד את משחקי HALO מול ה - FPSים הטובים ביותר של ה - PC הם יאבדו הרבה מהברק שלהם ויראו הרבה יותר חיוורים.

באקסבוקס יש להם הרבה פחות תחרות מצד "שוטרים" אחרים מאשר במחשב ולכן הם מקבלים את הציונים העילאיים האלה ששמורים ל"משחקי העשור" בד"כ.

אף אחד לא מכחיש שהם משחקים טובים (אולי אפילו מאד) אבל לא עד כדי כך כמו שמציגים אותם.

פורסם

בכלל לא. היילו 2 לוקח את כל הFPS שיצאו עד זמנו במחשב (אולי חוץ מHL2, וגם מולו קשה לשפוט כי לכל אחד יש חוויה אחרת)

היילו 1 ו2 למחשב באמת ייצוג חיוור של המקור לבוקס. לא שיחקתי בג'ייד אמפייר או פייבל במחשב, אבל השליטה של שינהם מצויינת בבוקס, קשה לי לראות איך העבירו אותה בצורה סבירה למחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים