עבור לתוכן

בעיות חומרה במחשב חדש (מסכים כחולים וכו')

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז קראתי את המדריך. הנה הקבצים של ה http://download.yousendit.com/EC8E7CA95930259E MINIDUMP. לפעמים מיד על הדלקת המחשב זה קורה...

יש לי עוד בעיה לפעמים שאני מדליק את המחשב המאוורר של המעבד מסתובב קצת ועוצר וחוזר חלילה. (יש לי APPOLO). לפעמים הוא מסתובב אך אם אני לא עושה RESET עוד פעם שום דבר לא קורה.

זה מחשב חדש ואני די נואש (LOL חרוז)

תודה מראש לעוזרים!!

עכשיו ראיתי שהקוד שגיאה הוא (זה רק אחד מהם נראה לי שיש כמה שונים):(0x0000008e(0xc0000005,0x806354df,0xab0d4bb4,0x80

פורסם

אם זה מחשב חדש אז תיקח אותו מהר למעדבדה שקנית ממנה!!

פורסם
  • מחבר

אם זה מחשב חדש אז תיקח אותו מהר למעדבדה שקנית ממנה!!

השקעתי זמן בלקרוא את החוקים ואת הFAQ אז תפסיק לקשקש. עשיתי בדיוק מה שכתוב מישהו יכול בבקשה לפענח בשבילי את הבעיה לפי כל הנתונים שהבאתי?

פורסם

השקעתי זמן בלקרוא את החוקים ואת הFAQ אז תפסיק לקשקש. עשיתי בדיוק מה שכתוב מישהו יכול בבקשה לפענח בשבילי את הבעיה לפי כל הנתונים שהבאתי?

להתייחס בצורה מגעילה לאנשים שבאים לעזור לך זה הפתרון הכי טוב...

הוא צודק, אם המחשב חדש קח אותו למעבדה.

הכל טוב ויפה שקראת את הפאק והבאת הנה קובץ אותיות ששייכות לתקלה אבל אי אפשר לדעת איזה תקלה זאת.אם תביא תמונה זה יהיה יותר טוב כי כתוב שם מה התקלה וכנראה שאתה לא יודע איפה להסתכל.

פורסם
  • מחבר

להתייחס בצורה מגעילה לאנשים שבאים לעזור לך זה הפתרון הכי טוב...

הוא צודק, אם המחשב חדש קח אותו למעבדה.

הכל טוב ויפה שקראת את הפאק והבאת הנה קובץ אותיות ששייכות לתקלה אבל אי אפשר לדעת איזה תקלה זאת.אם תביא תמונה זה יהיה יותר טוב כי כתוב שם מה התקלה וכנראה שאתה לא יודע איפה להסתכל.

אם הייתה לי אפשרות כרגע זה מה שהייתי עושה....

מועתק מהדיון הראשי:

ציטוט: אוקיי , אם ביצעתם את כל השלבים הנ"ל ושום דבר מהשלבים לא עזר לפתור את הבעיה(קשה לי להאמין שהדברים הנ"ל לא יעזרו לכם) ,

אז תפתחו דיון חדש בפורום הזה('תמיכה טכנית') ותפרסמו באותו דיון את קבצי ה-MiniDump שהתבקשתם לשמור בשלבים הקודמים.

בהצלחה! "

זה מה שעשיתי יש משיהו שיכול לעזור?

לא ניסיתי להיות מגעיל אבל א םבדיוק קניתי את המחשב והייתה לי אפשרות כזאת לא הייתי עושה את זה לבד......

פורסם

כל הדאמפים (או לפחות מה שפתחתי עד שהתעייפתי) מצביעים על חומרה.

הקבצים ה"מואשמים" הם בעיקר ntoskrnl ו- ntfs.sys והרבה דאמפים על HARDWARE.

בכל אופן אין שם שום מידע ממוקד שיכול לעזור לך יותר מידי, תלך על הכיוון של דרייבר בעייתי או חומרה בעייתית.

פורסם
  • מחבר

כל הדאמפים (או לפחות מה שפתחתי עד שהתעייפתי) מצביעים על חומרה.

הקבצים ה"מואשמים" הם בעיקר ntoskrnl ו- ntfs.sys והרבה דאמפים על HARDWARE.

בכל אופן אין שם שום מידע ממוקד שיכול לעזור לך יותר מידי, תלך על הכיוון של דרייבר בעייתי או חומרה בעייתית.

קודם כל תודה!

אז פשוט לעדכן מחדש כל דרייבר אפשרי?

אם זה חומרה בעייתית אז איך אני יזהה/יוכיח לחנות באיזה רכיב מדובR?

פורסם

יש תוכנות יעודיות לבדיקת החומרה, תעשה חיפוש תמצא המון שמות

יש MEMTEST לזכרונות, PRIME95 למעבד, HDTUNE להרדיסק, S&M בודקת כמה דברים ביחד, יש מספיק תוכנות לכרטיס מסך...

פורסם

מה המפרט המלא של המחשב שלך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים