פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים יש לי מחיצה אחת שמחולקת לC וDהשתמשתי בPartition Magic בשביל ליצור מD מחיצה נוספת בגודל 6 GB ללינוקס כEXT3הכל היה טוב ויפה עד שהחלטתי למחוק את הלינוקס ולהחזיר את השטח בחזרה לD אז פירמטתי את המחיצה של הלינוקס ומחקתי אותה והוספתי את השטח בחזרה לDאחרי ההפעלה מחדש אני רואה שעדיין חסר לי 6 GBהגודל של C וD ביחד זה 68.5 GB ובדיוק חסרים לי 6 GB בשביל שהגודל יהיה 74 כמו שזה אמור להיותמישהו יודע מה לעשות?
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים בדקת ב Partition Magic שזה באמת השתנה?בכל מקרה, תדאג שהמידע שלך מגובה לפני שאתה מבצע את השינויים האלה. לפני כמה שנים Partition Magic נתקעה לי באמצע ביצוע שינויים והרסה לי את המידע שהיה בכל הכונן.אגב, תנסה להשתמש ב Acronis Disk Director. לא ש Partition Magic לא בסדר היא פשוט לא עברה עדכון כלשהו מאז סביבות 2004.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים מחבר ב Acronis Disk Director זה מזהה לי את ה6 ג'יגה האלה בתוך D וגם ב Paragon Partition Manager אבל בווינדוס אין זכר ל6 ג'יגה האלה
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים מחבר הצלחתי לסדר את זה פשוט יצרתי שוב מחיצה בגודל של 6 ג'יגה מD פירמטתי אותה כNTFS ואז מחקתי את המחיצה וצירפתי את השטח בחזרה לD תודה רבה k-o-b-y
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.