פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים wow תראו את המחיר ועוד ל 4 גיגה!!!!http://www.calibex.com/serv/calibex2/buyer/OutPDir.jsp?search=cowon+iaudio+d2&OVKWID=63162817011&OVADID=17664092011זה וואו לטובה או לרעה?
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים את שוכחת שיש עלויות יבוא, מע"מ ומכס, אי אפשר לבקש את אותו מחיר בדיוק כמו בחו"ל. לדעתי המחיר בארץ הוא הוגן מאוד וזאת למרות שאין מטען לחשמל שמגיע עם ה-D2 בארץ.
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים באופן כללי הD2 הוא נגן פשוט מדהים !!!....אבל איכות הסאונד שלו זה עיניין של העדפהוגם אני רכשתי את הנגן הזה לאור ההמלצות הרבות שהיו עליו ...אבל ממש לא אהבתי את איכות הסאונד שלוונתתי את הנגן במתנה לחברה שלי שמרוצה ממנו עד השמיים את האמת די כואב לי שלא הצלחתי להתחבר לסאונד שלו כי בכל שאר הפיצרים הוא פשוט מושלםשלא לדבר על זה שהטענתי אותו פעם אחת כשקניתי אותו והוא החזיק לי חודש עד ההטענה הבאה!!!מי שרוצה לדעת מדוע הנגן הנ"ל עבר לחברה שלי מוזמן להיכנס בעוד כמה דק' לביקורת שאני כותב
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים אתה שם את הביקורת פה?לאהביקורת כבר נכתבה והיא נמצאת בעמוד הראשי של פורום גאדגטיםאתם מוזמנים להיכנס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.