עבור לתוכן

קניית כרטיס מסך בחו"ל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם וחג שמח,

יש לי מספר שאלות ברשותכם,

1. איזה כרטיס עדיף - Nvidia geforce 7300GT או 7600GS?

2. האם זול יותר לקנות כרטיס מסך בדיוטי פרי או שבכלל אין הבדל?

3. יש לי חבר בארה"ב. אני יכול לבקש ממנו לקנות שם ולשלוח לארץ. האם ההבדל במחיר משמעותי?

תודה רבה ושוב חג שמח

פורסם

כרטיסי המסך הוא תחום רכיבי המחשב בו פער המחירים בין הארץ לבין חו"ל הוא המשמעותי ביותר.

בארה"ב ובאירופה אפשר לקנות 8800 GTX ב500 דולר (קצת יותר מ2000 שקל, תוסיף משלוח תקבל בסביבות ה-2200 גג). בישראל המחירים שלהם מתחילים ב-3000 שקל.

פורסם

אחי אני מקווה שתוכל לעזור לי ולהגיד לי

איפה אני מוצא אתר אמין כמו זאפ

רק של ארצות הברית?

פורסם

Amazon.com נותן השוואת מחירים לא רעה... אבל תזכור שגם זאפ שלנו לא מקיף את כל החנויות האפשריות, אפילו בארצינו הקטנה

פורסם

לא שווה לקנות בחו"ל בגלל בעית האחריות והזמינות \ אמינות של המוצרים

פורסם

לא שווה לקנות בחו"ל בגלל בעית האחריות והזמינות \ אמינות של המוצרים

אבל אם קונים מחנות ממש למה שזה יהווה בעיית אמינות זה כמו חנות בארץ

פורסם

אבל אם קונים מחנות ממש למה שזה יהווה בעיית אמינות זה כמו חנות בארץ

ומה עם אחריות?

למי תשלח את הכרטיס אם יינזק או יפגם?

תצטרך לשלוח אותו חזרה (אם אני זוכר נכון תצטרך לשלם על המשלוח) ולחכות הרבה זמן עד לקבלת הכרטיס.

האם כול הטירטור הזה שווה?

לא

פורסם

ומה עם אחריות?

למי תשלח את הכרטיס אם יינזק או יפגם?

תצטרך לשלוח אותו חזרה (אם אני זוכר נכון תצטרך לשלם על המשלוח) ולחכות הרבה זמן עד לקבלת הכרטיס.

האם כול הטירטור הזה שווה?

לא

לא תוכל לשלם כסף ולתקן כאן?.??

פורסם

לא תוכל לשלם כסף ולתקן כאן?.??

אז אתה רואה שזה לא שווה?

קנה כאן ושהחנות תשבור את הראש

סוף פסוק

פורסם

הכל עניין של מחיר וסיכון, נכון אין אחריות אבל אם אתה קונה GTX כמו שאני עושה אתה חוסך 1000 ש"ח ! נגיד והכרטיס התקלקל ואין אחריות אתה יכול למסור אותו לחנות לתיקון, אני בטוח שהתיקון לא יעלה 1000 ש"ח !

הנה לינק לחנות הכי זולה שהצלחתי למצוא http://www.clubit.com/product_browse.cfm?cat=Video%20Cards&scat1=PCI%20Express%20x16%20GeForce%20Series&scat2=GeForce%208800GTX

פורסם

הבעיה היחידה שאני רואה זה עניין האחריות כאשר החלק שנקנה מחו"ל נדפק אין למי לפנות...

אגב הוא לא בקש 8800GTX הוא בקש 7300GT או 7600GS, אבל הוא לא כתב את השימושים שלו...

בעניין בדיקת הכרטיס(חבל סתם לשלוח כרטיס שנדפק) החבר יכול לבדוק אותו במחשב שלו ולבדוק אם הוא תקין...

אבל כמו שכבר נאמר זה סיכון...

אני ממליץ על www.newegg.com קנו לי משם את הזכרונות ואחרי יום הם הגיעו ליעד(בארה"ב)...

פורסם
  • מחבר

אני מאוד מודה לכולכם!!!

החלטתי להזמין בארץ GS7600 256MB. העלות - 500 ש"ח.

חג שמח!

פורסם

כן כשמדובר בכרטיס זול זה לא שווה את ההשקעה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים