עבור לתוכן

מה דעתכם על מחשב זה?? תקציב של 5000

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

A-Top Gladiator BLACK NO PSU טוב??

• תגובות 30
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

A TOP זה חברה גינרית והמארזים שלה גרועים ולא מולצים..

פורסם
  • מחבר

ה NZXT Apollo No PSU Black בא עם מאווררים?? ואם 400W מספיק למחשב כזה??

פורסם

האפולו בא עם 2 מאווררים אם אפשרות להוסיף לו עוד אחד( כלומר 3) האפולו לא בא עם ספק.. וכן ספק כמו ליברטי 400 יספיק..

פורסם

תגיד מה אתה אמיתי? נראה לך שספק שהוא 550W אמיתי יעלה 140 שקל?

ספק 550 נורמלי עולה 600 שקל ולפעמים גם יותר.

פורסם

לא הוא גינרי גם.. למה אתה לא רוצה לקת 400 ליברטי?

פורסם
  • מחבר

כי הוא מוציא אותי מהתקציב.. אני צריך משהו זול יותר וטוב..

פורסם

אז אל תיקח Q..

אם אתה לא רוצה להוריד את הW ובכל זאת רוצה לקצץ..(זה משהו שלא הייתי ממליץ עליו אבל אין בררה..)

מארזים Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU ¤ 177 1

פורסם
  • מחבר

איך אי יודע איזה ספק כוח יש לי במחשב?? כי אולי אני ישאיר את מה שיש לי כי הוא יחסית חדש (שנתיים)

פורסם

תיםתח את הארז..

פורסם

תיפתח את המארז שלך..ובצד של הספק רשום, את הפרטים עליו.

פורסם

אתה רוצה הרבה. אתה רוצה Q6600. אתה רוצה 8800GTS. אתה רוצה 2GB זכרון מהיר. אין מה לעשות, אלה הרכיבים הכי משתלמים היום, ואני מבין אותך.

אז כן, אפשר לחסוך מעט בלוח, וזה עדיין יהיה מצויין.

אבל יש דברים שלא חוסכים בהם. ליברטי 400 הוא הספק המינימלי שמומלץ למערכת כזאת. זאת אומרת, אפשר לקחת HEC TRT 400 אבל הוא יהיה גבולי ולא מומלץ לטווח ארוך, לך תדע למה תרצה לשדרג את המערכת ביום מן הימים...

מארז זה כבר סיפור אחר.

עד 800 שקל, באופן לינארי כל שקל שתשים על המארז יתן לך יותר תמורה. 800 זה קצת מטורף, אבל איפה שהוא באמצע, סביב 400 שקל, זה מקום טוב לעצור בו. התמורה של האפולו שהמליצו לך עליו היא הטובה ביותר שקיימת למארז בטווח המחירים הזה, ובהחלט שווה את ההשקעה של ה-150 שקלים יותר מכל מארז אחר נורמלי שיציעו לך.

אז איפה לחסוך? מסכים איתך, זה קשה מאוד. אבל לקחת מארז וספק גנריים, זה כבר לעשות צחוק מהעבודה. עדיף לרדת ל6750 במקום הQ6600.

פורסם
  • מחבר

הספק כוח שלי הוא 480W הדגם הוא: en60950 הוא נראה במצב טוב אפילו טוב מאוד... אני אלך עם המחשב לחנות אם יהיה כדאי להחליף אז אני יחליף ספק אם לא חסכתי....

תודה רבה לכל מי שהגיב ועזר לי לבנות מחשב נורמלי ,אני כבר יגיד לכם איך המחשב ושוב תודה רבה וחג שמח!!!

פורסם

הספק שלך ככל הנראה ג'נרי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים