עבור לתוכן

צריך טיפה עזרה עם C ועוד כמה דברים

Featured Replies

פורסם

מישהו פה מכיר מהדר שדומה ל IDE? אני צריך לתכנת מעבד מסוג ATMEL 89C5131 וה IDE משגע אותי :screwy:

איפה אפשר למצוא מדריכים ל C (לא בסיסים של לכתוב HELLO WORLD)? אנחנו משתמשים ב C לתכנות שלו אבל לא למדו אותנו C (למדנו רק C# ו JAVA) אין הרבה הבדל אבל אני לא יודע איך כותבים את הפקודות :bash:

תודה רבה למי שיוכל לעזור :yelclap:

פורסם

IDE זה IDE, מהדר זה מהדר. לבקש מהדר שדומה ל-IDE זה כמו לבקש מברג שדומה לארגז כלים.

לגבי מדריכים ל-C, יש את the C programming language כמו כן תעשה חיפוש בפורום ותסתכל על הסטיקי (ההודעות הראשונות בפורום). יש הרבה לינקים בפעמים הקודמות שהשאלה הזו נשאלה.

תצטרך להתחיל מהבסיס. JAVA ו-C# לא הכינו אותך להתמודד עם מצביעים והקצאות זכרון. הדברים האלה חשובים מאוד כשאתה עובד ב-C. עצם זה שאתה חושב שאין הרבה הבדל בין JAVA או C# לבין C מראה שאתה צריך גם מדריכים בסיסיים.

ולסיום, "מקיר" מאייתים כך: "מכיר".

פורסם
  • מחבר

אני כותב עיוורת אז אני לא תמיד רואה מה כתבתי xD

לא ראיתי שהעתקתי רק את ה IDE, דיברתי על RIDE IDE שאמור להיות נוח מאוד לכתיבת קודים למעבד הזה הבעיה היא שהוא לא יציב כל כך (אין הרבה תוכנות שדומות ל RIDE ו RIDE היחיד שחינמי אבל זה לא בעיה בשבילי) IDE אבל בכל זאת החלק שחשוב בו זה הקומפיילר :nixweiss: רוב הדברים לא שמישים לעבודה שלנו.

ההבדלים בין השפות השונות לא גדולים כל כך, והקצאת זיכרון ומצביעים יש גם בשפות אחרות :kopfpatsch: אולי אני לא יודע לכתוב אבל זה לא אומר שאני מפגר :lol:

פורסם

אתה לא מפגר, אבל יש הרבה דברים שאתה לא יודע. אבל נראה שתצטרך ללמוד את זה בדרך הקשה.

אם אתה לא חייב interactive debugger אז אתה יכול לעבוד עם איזה קומפיילר ואיזה IDE שבא לך. לרוב ה-IDE-ים אפשר לחבר איזה קומפיילר שאתה רוצה.

אבל בגדול אתה מפתח לחומרה משובצת ולכן תצטרך להתרגל לכך שהפיתוח נעשה בכלים לא מושלמים, שאינם מגיעים לרמה של Visual Studio 2005.

אם יש לך מזל אז יש לך בכלל אפשרות לעבוד עם כלי אחר. הרבה פעמים אין הרבה ברירה ויש רק קומפיילר אחד ו-IDE אחד שמתאים למעבד.

על כן כדאי לך לחפש מסביב אם יש אלטרנטיבות, אבל תכין את עצמך לאפשרות שלא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים