עבור לתוכן

דרוש : מפרט למחשב - משחקים 6500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

כדאי שתבין שלהשקיע כסף במארז זה הדבר הכי לא חכם שאפשר לעשות.

כל מה שמעבר לאיזה NEXT אפולו הוא מוגזם! (אלה אם חשוב לך שקט של בית אבות אז תיקח איזה P*** של אנטק).

אני שמתי על המארז שלי 400 שקל ואני מתחרט על זה. הוא יושב מתחת לשולחן בעוד שיכולתי לקחת זכרונות יותר טובים בכסף הזה. מיותר לחלוטין!

האינפיניטי + 2 מאוררים עולה 360, בעוד שהV1 עולה 290, 70 שקלים שהולכים לפח לדעתי. הדבר היחיד שהוא יקבל זה יותר רעש מעוד מאוורר במארז.

הספקים של שנינו דומים מאוד. שניהם של קוסיאר, רק שאני חסכתי לו 200 שקל בשביל לוותר על 70 וואט שהוא מהתחלה לא צריך, גם ליברטי 400 יחזיק כזאת מערכת.

מה שאתה הצעת הוא ממש לא "ברמה אחרת" מדובר בבדיוק אותו מפרט, רק שאתה הצלחת לבזבז עוד 600 שקל במקומות לא נחוצים.

תקח את זה כהערות בונות, במצב של היום בארץ, אף בן אדם לא אוהב לבזבז סתם 600 שקל! גם אם הוא כתב שזה במסגרת התקציב שלו.

פיטר.

אתה לא מודע לרמה של האוריקה? לך תשאל בפורום מארזים וספקים.. זה לא 70 ש"ח שהולכים על כלום הטמפ' יהיו הרבה יותר קרירות.. ליברטי יחזיק כזו מערכת בכיף אבל הHX זה השקעה עתידית..

מממש אבל ממש מציע לך לעשות חיפוש בפורום על המארז הנ"ל תראה את התגובות של דור ותבין למה האפולו בכלל אל מתקרב אליו

פורסם

אני לא אומר שהEureka לא יותר טוב, הוא כן, אבל זה בזבוז של כסף שרק גיימרים עשירים מוציאים בשביל פוזה או איך שהם לא קוראים לזה.

כעובדה, NZXT Apollo יעשה את אותה עבודה בדיוק ב400 שקל פחות!

וצר לי לאכזב אותך, הטמפרטורות לא יהיו "הרבה" יותר קרירות, רק טיפה יותר. לא משו ששווה מאוורר נוסף במארז.

גם ככה הבן אדם לא מתכנן OC או משו כזה. אפילו פריזר 7 יספיק לו.

ובקשר לספק, איזה השקעה עתידית, כמה שתשקיע ככה או ככה כל גג 3-4 שנים מחליפים מחשב.. טכנולוגיות משתנות.

אין שום סיבה להשקיע סתם כסף במקום הזה (מעבר לליברטי 400 / קורסיאר 450).

פורסם

אני לא אומר שהEureka לא יותר טוב, הוא כן, אבל זה בזבוז של כסף שרק גיימרים עשירים מוציאים בשביל פוזה או איך שהם לא קוראים לזה.

כעובדה, NZXT Apollo יעשה את אותה עבודה בדיוק ב400 שקל פחות!

וצר לי לאכזב אותך, הטמפרטורות לא יהיו "הרבה" יותר קרירות, רק טיפה יותר. לא משו ששווה מאוורר נוסף במארז.

גם ככה הבן אדם לא מתכנן OC או משו כזה. אפילו פריזר 7 יספיק לו.

ובקשר לספק, איזה השקעה עתידית, כמה שתשקיע ככה או ככה כל גג 3-4 שנים מחליפים מחשב.. טכנולוגיות משתנות.

אין שום סיבה להשקיע סתם כסף במקום הזה (מעבר לליברטי 400 / קורסיאר 450).

בוא ניתן לפותח האשכולות להחליט למרות את ששלי כבר אמרתי.. ואני יחזור על זה בפעם ה1000000 האפולו לא מתקרב לאוריקה

פורסם

בוא ניתן לפותח האשכולות להחליט למרות את ששלי כבר אמרתי.. ואני יחזור על זה בפעם ה1000000 האפולו לא מתקרב לאוריקה

גם במחיר.

פורסם

גם האפולו וגם האיוריקה מעולים - כל אחד ברמת המחיר שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים