עבור לתוכן

עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך האם הטמפרטורות טובות?

Featured Replies

פורסם

וולט מוד דורש שינוי פיזי בכרטיס - קרי הלחמות, שינוי נגדים או הוספת נגדים משתנים, לא פשוט ומחסל את האחריות במקום.

עדיין מעוניין? אם כן אפנה אותך לאתרים עם הדרכה בנושא.

פורסם
  • מחבר

אני מעוניין לעלות את הקוברקלוק של הזיכרונות ל-2000 אבל ב-2000 קורס לי מה אני צריך לעשות?

תוכל לעזור לי בנושא?

דרך אגב הסתדרתי עם ה-SHADER כרגע אני ב-1566 תודה רבה על המדריך.

פורסם

בכמה השתפרו לך הביצועים?

פורסם

אם קורס אז קרור טוב יותר או וולט מוד, בשני המקרים אתה מאבד את האחריות לכרטיס, אתה מבין? אם קורה משהו בוולט מוד הלך הכסף.

יש לך ידע בהלחמות? אלקטרוניקה?

אם אתה לא מעוניין לסיים את האחריות אז אין לך מה לעשות יותר. את המאוורר של הכרטיס כיוונת ל100% ?

אגב, אצלי שיניתי את הקרור ואני לא עובר 670/1944 ללא איבוד יציבות או ארטיפקטים.

העליה מ1950 ל2000 לא תתן שינוי משמעותי ולדעתי לא ממש שווה את הסיכון. הגעת לOC מאוד גבוה גם בשביל כרטיסים עם קרור לא סטנדרטי.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה אני בנתיים ישאר ככה אני ינסה להוסיף עוד מאוורר על הכרטיס מסך או מודינג קון אולי זה יעזור אפילו שהטמפרטורות בכלל לא גבוהות כמו שהצגתי בעמוד הראשון.

דרך אגב השיפור הוא בכ-6 FPS במשחק RAINBOW SIX VEGAS אני ינסה גם 3DMARK ניראה מה ייצא. פעם אחרונה יצא 9950 משהו כזה על DEFAULT.

האם האוברקלוק מקצר את חיי כרטיס מסך או פוגע בו בצורה כלשהי והאם יכולים לדעת שעשיתי OC?

פורסם

כדי להגיע לרמה הזו עם טמפ' נורמליות איזה קירור ממולץ לקנות לכרטיס?

פורסם
  • מחבר

האם האוברקלוק מקצר את חיי כרטיס מסך או פוגע בו בצורה כלשהי והאם יכולים לדעת שעשיתי OC?

ועידכון קטן ומאוד חשוב שכדאי שתדעו:

התוצאה ב-3DMARK06 השתפרה פלאים!!!

מ-9900 בפעם האחרונה לפני האוברקלוק לעומת עכשיו לאחר האוברקלוק 10900 !!!!

למי שלא מאמין בדקתי היום!!!!! http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=11200778

שיפור של 1000 נקודות באוברקלוק חמוד אחד. תוצאות בלי כסף.... :xyxthumbs:

פורסם

כן, אוברקלוק מקצר את חיי הרכיב.

אבל רוב הסיכויים שחלק אחר ברכיב ימות הרבה לפני הGPU אז אין לך מה לדאוג, אולי...

כל הזמן זורקים ש10 מעלות ירידה זה כפול 2 באורך חיים וגם בלי קשר לזה כשעובר יותר זרם ברכיב הוא נפגע יותר מהר.

פורסם
  • מחבר

כן, אוברקלוק מקצר את חיי הרכיב.

אבל רוב הסיכויים שחלק אחר ברכיב ימות הרבה לפני הGPU אז אין לך מה לדאוג, אולי...

כל הזמן זורקים ש10 מעלות ירידה זה כפול 2 באורך חיים וגם בלי קשר לזה כשעובר יותר זרם ברכיב הוא נפגע יותר מהר.

רק שתדע שאצלי הזרם של הכרטיס מסך תמיד קבוע על 3.33 ככה שאין בעיה מבחינת זרם.

פורסם

התבלבת בין זרם למתח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים