פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים אני מחליף מהמפרט שיש לי בצד.למפרט מבוסס אינטל חדש ומחודש.כמה שאלות2 הארדיסיקים יש לי, שמפוצצים בחומר ועל אחד מהם מותקן הSYSTEM.בחיים לא חיברתי\התקנתי מחשב וחלקים חדשים.וזו תהיה הפעם הראשונה.כמה שאלות:1. מה עליי לעשות תחילה?2. איך אני יודע מה מתחבר למה3. הגדרות,ביוס וכדומה, מה עושים כאשר מדליקים פעם ראשונה את המחשב? יש איזה דרייברים שאני צריך להתקין?4. יש לי WIN XP PRO מקורי - לא צריך להתקין מחדש נכון?^המחשב שלי מחולק ככה:4 מחיצות 2 HD.HD1:מחיצה אחת ענקית עם מלא חומר שאני לא רוצה שתפורמט.HD2:3 מחיצות: 2 עם חומר שאני לא רוצה שימחק ועוד אחד שהוא הSYSTEM.השאלה שלי : כדאי לפרמט את הכונן הזה ולהתקין את הWIN מחדש? כל הדרייברים ואז לסגור GHOST? איך מפרמטים רק מחיצה אחת בלי ששאר החומר בהארדיסק הזה לא ימחק?לאחר מכן מה אתם מציעים לעשות?תודה .
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים טוב נתחיל\דבר ראשון גיבויים , תגבה כול מה שאתה צריך1. קודם כול תחבר את המחשב החדש2. תכניס את הדסיק הקשיח עם הSYSTEM בלבד3. תעלה מCD התקנה4.תפרמט רק את המחיצה עם הסיסטם אתה חייב להתקין את המחשב מחדשאם אתה צריך עזרה בחיבור פיזי דבר איתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.