עבור לתוכן

פתרתי את הבעיה, אפשר לנעול.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

קניתי היום את הזכרון OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15

הרכבתי אותו במחשב במקום הקיט הקודם שעבד יופי, שהוא Geil Ultra 800MHZ 2GB. מאז ההרכבה של הזכרון החדש במקום הישן המחשב מסרב להדלק. או ליתר דיוק - נדלק לשניה ונכבה מיד.

לוח האם שלי הוא Gigabyte p965-DS3, גרסת ביוס F6. (מיושן יחסית..)

ניסיתי להעלות מתח לזכרונות עד ל 2.2V, והבעיה נמשכה. לא ראיתי טעם להמשיך ולהעלות.

האם יש בעיה ידועה של תאימות הזכרון עם הלוח הנ"ל? או שיש צורך לעדכון ביוס?

עריכה: אוקיי, הסתדרתי.

אפשר לנעול.

פורסם

אם היתה לך בעיה ופתרת אותה

למה לא לכתוב את הפתרון במקום

עריכה: אוקיי, הסתדרתי.

אפשר לנעול.

תחשוב שעוד שבועיים מישהו עם אותו לוח וזכרון יתקל באותה בעיה

חיפוש קל ימצא לו את הפתרון בפורום במקום לפתוח ת'רד ולחכות לתשובות

פורסם

רוב הסיכויים שהוא לא הכניס את הזכרונות כמו שצריך אם הוא לא מרחיב...

פורסם
  • מחבר

נכון, וכבר כתבתי על זה במקום אחר. זה לא רלוונטי, ואין כאן ממש פתרון שימושי לאיזו בעיה ממשית.

הקליקים של התופסנים של ה Dimm slots בלוח האם די מטעים. המודולים של ה GEIL נכנסו הרבה יותר ברכות, ה OCZ דורשו הפעלה של יותר לחץ כדי שייכנסו עד הסוף (לאותם סלוטים).

פורסם

זה גרם לך לפתוח תארד?

באותה מידה זה יכול לגרום למישהו אחר להריץ חיפוש עם בעיה דומה.

סך הכל העניין הוא לא אם מצאת פתרון רציני או לא, אלא התרבות דיון בפורומים, סוגרים תארד עם פתרון כלשהו שמתווסף למאגר.

אף אחד לא הפנה אצבע מאשימה, סך הכל נותנים טיפ בשביל להעשיר את הקהילה.

פורסם
  • מחבר

סבבה.

מה שגרם לי לפתוח את הדיון הוא קיום של הסטוריה ארוכה של תלונות ברחבי האינטרנט, לגבי חוסר תאימות (לכאורה) של זכרונות OCZ עם לוחות מסדרת 965P של גיגהבייט. דבר שהגביר את החשש שלי לבעיית חומרה, וכמובן לצורך אישור או הפרכה של אותו חשש.

בכל מקרה, כדאי שאני אציין בדיוק את העניין, כי יכול להיות שמישהו אחר ייתקל בכך - מודולים של הקיט OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 דורשים הפעלה מוגברת יחסית של לחץ, כדי להכנס כראוי לסלוטים בלוח GA-965P-DS3. גם כשהזכרונות לכאורה מקובעים לגמרי, צריך לוודא בקפדנות שהתופסנים מהודקים עד הסוף ולא להסתמך על הקליקים שהם משמיעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים