פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים אהלן! קניתי את הצורב הזה כהמלצה ממכם, וכשבאתי עכשיו לחבר אותו ראיתי שהוא מתחבר בכבל שונה מהצורבים עד היום (לא כבל HDD רגיל)ראיתי שאמנם יש לי כבל כזה שנשלח מהספק אל הכונן הקשיח, (כבל S-ATA) אבל הבעיה שהיציאה השנייה מאותו סוג יוצאת מאותו כבל שמחובר להרדיסק, ומחוברת בכבל מאוד קצר אליו, כלומר לא מגיעה עד הגובה של הצורב.השאלה, מה לעשות? אפשר פשוט לקנות מאריך S-ATA שיפתור הכל?תודה מראש!
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים מחבר ??? ??? ??? הורדתי הכי קרוב שאפשר זה עדיין לא מספיק... פשוט אין מה לעשות?! סתם קניתי צורב?
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים אם הבנתי נכון - חסר לך כמה ס"מ מהHD למגירה של הצורב כי הכבל קצר?מדובר על כבל מולקס או הSATA?חייב להיות כבל יותר ארוך בחנות כלשהי,כמה שקלים ספורים.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים מחבר זהו שזה לא HDD.. ה-HDD דווקא ארוך ומגיע לכל מקוםאבל הכבל S-ATA קצר מדי. והבחור למעלה אמר שאין מאריך לזה... למרות שאני אבדוק בחנויות בכל זאת.תודה רבה !
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים אם אתה מתכוון לכבל SATA DATA - יש כבלים יותר ארוכים קצת,את זה צריך למצוא בחנות.לגבי הSATA POWER - לא ידוע צריך לבדוק בחנות
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים מחבר לשניהם יש מאריכים!תודה לכל מי שהגיב הצורב עובד לי אחלה עכשיו.ואתה שאמרת שאין לזה מאריך, תבדוק יותר טוב לפני שאתה מגיב כדי לא להטעות אנשים.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים תהנה מהצורב - בחירה מצויינת. קצת לא הגיוני מי שאמר שאין מאריך - אני עם מחשב מלפני 5 שנים וכבל SATA ארוך למדי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.