פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים קודם כל אני יתן מפרט לגבי המחשבמעבד דואל קור פרוססורלוח אם DDR2כרטיס מסך 7200 GT של נבידיהזיכרון ג'יגהועוד אבל לא עקרוני..הבעיה- באמצע המשחק, המחשב ניתקע ועושה ריסטאחר כך רשום לי שהתבצעה שגיאה חמורה וכל זה..אין לי מושג מה קרה..זה מחשב חדשתודה לכל מי שיעזור!
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים כן גם לי זה קורה כל הזמן,ועושה ריסטרת אפילו לפני הכניסה למשחק.אם אני לא טועה זה בגלל שמחשב מתחמם והxp עושה ריסטרט לבד..
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים מחבר מישהו יכול להגיד מה עושים נגד זה..?ראיתי שכמה אנשים כבר התלוננו לגבי בעיה זותודה מראש
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים תלך לSTART ואז RUN ותרשום שם את זה control sysdm.cpl,,3 תלחץ על SETTINGS הכי תחתון ותבטל את האופציה של AUTOMATICALLY RESTART
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים מחבר מה הגורם שיכול לתקוע את המחשב באמצע השמחק? תודה רבה לכםם!!!!!! חג שמח!
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים יש אנספור בעיות אבל הייתי מתחיל לבדוק ומפרטורות של החלקים באמצע משחקשים לב גם כי זה לא קורה מיד לכן זה הגיוני שזה קשור לחום יתר
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים מחבר זה בהחלט נראה לי קשור לחום!אין לי מאוור בכרטיס מסך!!מה אני לעזעזל עושה?אני לא בדיוק יודע..אבל אם זה נקרא שירשור..אז אני מצטער ותודה בכל אופן
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים תבדוק ב-EVEREST את טמפ' הכרטיס.במקביל תאמץ את הכרטיס (ע"י משחק כבד\3DMARK\תוכנות בדיקת ארטיפקטים) ותחזור מהר לאוורסט (לא ע"י יציאה מסודרת מהמשחק אלא נגיד alt-tab ותראה מה הטמפ).
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים מחבר הפעלתי סימס כמה זמן..וראיתי שהטמפ' מגיעה ל74 ועוד יכולה לעלות..74 מעלות זה טוב לא טוב?
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים טוב אז ככה מעל 70 מעלות לכרטיס זה זה קצת הרבה אני אישית הייתי מוסיף מאורר ,יש לך על הכרטיס מקום לחבר מאורר אז זה לא צריך להיות מסובך אבל החום הוא הבעיה בטוח
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים עם כל הכבוד ל SIMS, זה לא ממש משחק שקורע את הכרטיס, תפעיל בדיקת ארטיפקטים או משחק שמאמצים יותר את הכרטיס שנראה את הטמפ המקסימלית שהוא מגיע אליה לפני הריסט.לפני 80 מעלות הכרטיס לא אמור לחשוב בכלל על ריסטים.
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים מחבר לחבר מאוררר לכרטיסאיזה מאוורר רגיל?כזה ששמים באריזה?אהה ואני בטוח שהוא הגיע ל80...פשוט יצאתי מהמשחק לפני שהוא ממשיך!והסימס אצלי מופעל על האיכות הכי טובה.. אז אולי זה מספיק בשביל לבדוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.