עבור לתוכן

נעלמה לי מחיצה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם וחג שמח.

המחשב שלי היה בתיקון במעבדה כיוון שעשה בעיות והווינדוס לא עלה.

הם פירמטו לי את כונן C והצליחו לתקן את הבעיה, קיבלתי את המחשב והווינדוס שהם התקינו לי עולה.

כאשר שלחתי את המחשב לתיקון היו בו 2 מחיצות.

מחיצה C שבה הותקן הווינדוס ומחיצה E שבה היו החומרים החשובים במחשב כמו תמונות, סרטים, שירים וכו'..

עכשיו קיבלתי את המחשב בחזרה ואני שם לב שכאשר אני נכנס למחשב שלי רק כונן C מופיע שם.

דיברתי עם הטכנאי מעבדה של אלה שקניתי מהם את המחשב והוא לא הצליח לעזור לי דרך הטלפון.

כאשר לחצתי קליק ימני בשולחן העבודה על המחשב שלי ואז עשיתי Manage, Disk Management, ראיתי שיש לי שם 2 כוננים.

כונן C שמזוהה כבריא ועליו מותקנת המערכת (system) ועוד כונן שלא רשום שהוא מוגדר כמשהו אבל הוא בריא (healthy)

הבעיה של הכונן הזה (שהוא למעשה אותו כונן E) הוא שהוא מוגדר כ- unknown partition ו- Extended partition אבל עדיין רשום לי שיש בו תכולה,

כלומר כל הדברים שהיו עליו נשמרו אני פשוט לא מצליח להפעיל את הכונן ולהשתמש בו, הוא לא מזוהה וגם כשאני לוחץ עליו קליק ימני אין לי שום אפשרות לפתוח אותו או להכנס למאפיינים שלו, האפשרות היחידה היא למחוק את הכונן ולפרמט אותו, וזה כמובן משהו שאני לא רוצה לעשות.

הטכנאי של המעבדה נתן לי תוכנות שאולי יצליחו לעזור לי להפעיל את הכונן הזה כמו acronis, paragon, partition magic

אבל אין לי מושג מאיפה אני משיג אותם ואיך לעזאזאל אני משתמש בהם.

מישהו כאן יודע איך פותרים את הבעיה ונתקל בה בעבר? אני אודה לכם מאוד מאוד זה חשוב לי.

חג שמח לכולם והמשך יום טוב.

פורסם

כמו שהטכנאי שלך אמר ובצדק, Partition Magic של סימנטק תיהיה הבחירה הכי טובה לטפל בזה, אבל לצערך התוכנה לא חינמית אז תצטרך להשיג אותה בדרכים חלופיות (לקנות ודברים מזעזעים שכאלו).

ווארז לא מקובל פה בפורום אז אל תבקש לינקים להורדה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה, הבעיה אכן סודרה דרך Partition Magic, יום טוב.

פורסם

תוכל בבקשה לפרט על הדרך שבא סידרת את הדברים, למען אנשים אחרים שיתקלו באותה בעייה בעתיד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים