עבור לתוכן

Enemy Territory Quake Wars-הדיון הרישמי

Featured Replies

פורסם

שיחקתי עכשיו במשך שעתיים, וממש נהנתי. מאוד מזכיר את BF2142, אך עדיין שונה. הגרפיקה ממש טובה, אבל מאוד מעצבן שהגבילו ל30FPS.

המשחק לא כזה גרוע כמו שאומרים.

• תגובות 63
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מממ... ראית את הפיצוצים? ::)

פורסם

אכן ראיתי, אבל זה לא משהו שמוריד את ההנאה ממני. סה"כ פיצוץ שאורך שניות ספורות. למרות כמה פאקים כאלו ואחרים, המשחק מאוד מהנה.

ד"א, יצא לכם לראות את אזור הים במשחק? הקצף שנוצר אחרי הגלים ממש מציאותי..

פורסם

המשחק נחמד אבל די בינוני והוא לא מזכיר את bf2142 שהוא מצויין

הגרפיקה נחמדה והמשחק זז מצויין אבל הסאונד איום המשחק משעמם מהר ולא טקטי

נמשיך לחכות ל-UT3

פורסם

המשחק הרבה פחות טוב ממה שהיללו אותו, אבל הוא די בסדר לא ממש אהבתי את BF2142\2 וגם את זה לא, אבל אני מחכה למשחק הMULTIPLAYER הטוב ביותר שיהיה וזה UNREAL III, לאחר 2004.

פורסם

מממ... ראית את הפיצוצים? ::)

אני רואה שיש לך שינאה למשחק ::)

אתה יכול לחזור לסדרת BF ונראה עד כמה היא תמשיך בלי תמיכה של המפתחת (כן, BF2 כבר לא נתמך מ DICE ובקרוב 2142 )

פורסם

למה שהם יפסיקו לתמוך ב - 2142 ? יש BF חדש בתכנון ?

פורסם

בהחלט, Battlefield Bad Company אבל זה רק לקונסולות.

פורסם

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3125&Itemid=39

לפי מה שהם אומרים, הפאץ 1.4 יהיה האחרון (לפי המקורות שלהם)

בכל מקרה, DICE ו EA יש להם תמיכה גרועה ביותר.

גם אם EA וDICE יתמכו במשחק, תגיד לי ממתי תמיכה של EA או DICE נחשבת לתמיכה אמיתית? EA במקרה הטוב מוציאים משחק בטא גמא(ראה ערך COMMAND AND CONQUER 3 ONLINE HELL WAR).

פורסם

EA פעם הייתה חברה טובה, היום הם אחת החברות הכי גדולות ובמקום לנצל את זה בשביל לשפר את השוק הם הפכו לחברה שרוב המשחקים שעוברים דרכה בינוניים.

פורסם

מתי המשחק יגיע לארץ?

באירופה הוא יצא היום, בארה"ב הוא יוצא ביום ראשון או שני. ראיתי הזמנה מוקדמת בכמה אתרים והמחיר בארץ טוב יחסית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים