עבור לתוכן

Enemy Territory Quake Wars-הדיון הרישמי

Featured Replies

פורסם

דווקא אחלה משחק (לעומת BF2 שפשוט משעמם מלא בבאגים ואין שום סיבה לשחק בו עם אלטרנטיבות כל כך טובות)

העניין הוא שאני חסר אמצעים וההורים לא קונים משחקים אז חשבתי להיכנס להגרלה של VGAMES (כתיבת מדריך למשחק)

אפילו פרסמתי נושא על המדריך כדי שאולי כמה אנשים יתנו הערות בנוגע למדריך ומה לשפר אבל אפחד לא הגיב...

• תגובות 63
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לאנשים אין כוח להוריד וגם זה היה ארוך :P

יש מקומות עבודה שאפשר לעשות בהם 300-400 שקל ביום, תחפש זה לא בעיה למצוא מקומות כאלה.

לדעתי המשחק שווה קניה ואני גם הולך לקנות אותו, מישהו יודע אם יהיה בארץ גם את הגירסה המיוחדת

(זאתי שמגיעה עם כל מיני דברים יפים).

פורסם

^^

חבל שאתה קונה את המשחק הזה, אני מציע לך לקנות את WIC או COH:OF, לא משנה מה שני אלו יותר טובים מה-ET:QW, שהוא משחק ממש מסריח.

פורסם

לא אוהב COH.

לא יודע מה זה WIC.

בכל מקרה אני אוהב ללכת ולירות ובגלל זה אני תמיד BEST SOLDIER חחח, לדעתי זה משחק טוב ששווה קניה, כל אחד ומה שהוא אוהב (יש אנשים שאהבו את DOOM3).

פורסם

אז תשחק ב-BF2, זה עדיף, יש סרבר ישראלי עם 64 שחקנים, בגלל שאתמול זה היה חג וכולם בבית הסרבר היה מפוצץ ומזה היה כיף...

WIC= World In Conflict.

פורסם

World In Conflict גם לא אהבתי :lol:

BF2 משחק בעייתי וגם לא יותר טוב מ ET:QW, אולי יש כמה דברים שדומים אבל בכללי ET:QW יגיע הרבה יותר רחוק :nixweiss:

פורסם

נראה ונחייה. :cool2:

עריכה: טוב שיש אנשים כמוך אחרת ID הייתה פושטת את הרגל. :lol: :lol:

פורסם

לאנשים ב ID יש יותר מידי כסף הם מתחילים להשתגע :lol: לא ניראה לי שהם יפשטו רגל ב 10 שנים הקרובות גם אם לא יקנו את המשחקים שלהם ;D

בכל מקרה גם ל EA מגיע לשוט את הרגל, מפעל לבינוניות >:(

פורסם

EA יותר פופולאריים מ-ID, האמת רק לפני חצי שנה יידעתי שקיימת חברה בשם ID. :-\

פורסם

מוזר...ID היא אחת החברות הראשונות, COMMANDER KEEN היה המשחק הראשון שלהם :o (אני זוכר ששיחקתי בזה שהייתי קטן xD).

לא ניראה לי ששמעת על DOOM ,QUAKE ו WOLFENSTEIN רק לפני חצי שנה :-X ועוד לא הזכרתי את כל המשחקים שמבוססים על המנועים של ID.

פורסם
  • מחבר

אז ככה......המשחק הוא גם של אקטוייזון .שיחקתי בו 10 דק' ומחקתי.......ממש ממש לא אהבתי::(

אולי כי אני לא אוהב משחקים עם מפות

פורסם

מוזר...ID היא אחת החברות הראשונות, COMMANDER KEEN היה המשחק הראשון שלהם :o (אני זוכר ששיחקתי בזה שהייתי קטן xD).

לא ניראה לי ששמעת על DOOM ,QUAKE ו WOLFENSTEIN רק לפני חצי שנה :-X ועוד לא הזכרתי את כל המשחקים שמבוססים על המנועים של ID.

על המשחקים האלה שמעתי עוד לפני הרבה זמן אבל לא הזכירו את השם של החברה.

פורסם

כל המשחקים של SD,RAVEN ו ID מופצים על ידי אקטוייזון.

תמיד שהמשחקים של ID מוזכרים מופיע השם של החברה וגם תמיד מזכירים את המפתח של המנוע הגרפי שלהם (ג'ון).

פורסם

לאנשים אין כוח להוריד וגם זה היה ארוך :P

נו? אם קראת את הכל אז כל כך קשה לך לתת דעה? יש 4 אנשים שהורידו את זה וכולם שותקים...

פורסם

לדעתי עדיך לחכות לCod הבטא שיעממם אותי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים