פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים 1.איך אני בודק את הפנאל?2.אני צריך להשתמש בדיסק שקיבלתי איתו?3.האם אפשר לכוון אותו לגובה?תודה
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים 1) מה זאת אומרת איך אתה בודק את הפאנל?? זה פאנל TN.2)כן. כדי להשתמש בתוכנה שתכוונת אוטומטית את הבהירות לכל פעולה שאתה עושה..3)כן. עד 30 מעלות.דניאל.
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים אם אתה רוצה לדעת לגבי השיטות לזיהוי גירסת הפנל הן פורטו כאןhttp://www.behardware.com/articles/667-1/samsung-226bw-a-and-s-series-the-verdict.html
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים ב סאמסונג הגרסא רשומה מאחורה במדבקההאות רשומה בנפרד שם version:XXXXXX ואז האותואני הזמנתי ואמרו לי שזה גרסא s כי הם קיבלו משלוח חדש של מסכים שכולם s והם הוציאו אחד לתצוגה שלהם וראיתי שרשום מאחורה s
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים עכשיו כבר אי אפשר לבדוק דרך תפריט סודי ובטח שלא דרך המדבקה... סמסונג הורידו את כל הנתונים הללו. הדרך היחידה לבדוק היא לפתוח פיזית את המסך מאחורה ולבדוק שם, ד"א היה על זה תרד לא מזמן - תעשה חיפוש אולי תמצא אותו.
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים צריך לפתוח 6 ברגים. 3 של הסטאנד ועוד 3 מאחורי הפאנל. פןתחים את המכסה הפלסטיק ואז יש עוד "פאל" אלקטרוניקה שאתה מזיז קצת ומסתקלים על המדבקה. יש את זה איפשהו באינטרנט ( אני גם שמתי בפורום לא מזמן)אני גם קיבלתי את המסך לא מזמן ושלי "S"אם יהיה לך בעיות אז תשאל
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים מצאתי את הלינקhttp://www.bcchardware.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4259&Itemid=40
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים מחבר ההמסך מדהים! הסרטים נראים מצויין ולא "שטופים" כמו הדעה הרווחת פה,משחקים זה חוויה לא נורמאלית וזה לא מעייף את העיניים!!! אה.... ופאנל TN זה ממש לא חר שכמו שכולם אומרים פה אפילו ש99% אחוז לא ראו אף פעם פאנל אחר.... בקיצור מומלץ בחום!!!עכשיו שאלה קטנה:אני צריך חיבור כלשהו או מתאם כדי לחבר סוני 2 למסך?
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים בדקת איזה פאנל יש לך.....שמתי לך לינק.רציתי לשאול אותך אם יש לך זליגה של אור בקצוות המסך ( בחדר חשוך בעיקר ) על מסך חשוך(backlight bleed)? [br]פורסם בתאריך: 28.09.2007 בשעה 18:44:57לי יש, אני יודע שאמור להיות קצת רק אני לא יודע עם שלי בטווח הנורמאלי או לא....
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים פאנל TN זה ממש לא חר שכמו שכולם אומרים פהזה כן. פשוט לא מהסיבה המוזרה של "מעייף את העיניים", שאני לא יודע מי הקריץ ומאיפה. וגם לא בגלל "צבעים שטופים" (כמעט כל מסך ניתן לכוון שיציג צבעים כמו שצריך, אלא אם כן אתב גרפיקאי שבאמת צריך טווח עצום ודיוק).הסיבה האחת והיחידה (והמספיקה) היא זוויות צפייה מוגבלות.כמו שאומרים "בהיעדר דגים גם סרטן הוא דג" - מסך TN ייראה עלוב כשתשווה אותו ראש בראש מול מסך שאינו TN, או לאחד שתתרגל לעבודה ממושכת מול מסך שאינו TN. אבל סתם ככה לכשעצמו, הוא בהחלט יכול להיות מדהים.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים זה כן. פשוט לא מהסיבה המוזרה של "מעייף את העיניים", שאני לא יודע מי הקריץ ומאיפה. וגם לא בגלל "צבעים שטופים" (כמעט כל מסך ניתן לכוון שיציג צבעים כמו שצריך, אלא אם כן אתב גרפיקאי שבאמת צריך טווח עצום ודיוק).הסיבה האחת והיחידה (והמספיקה) היא זוויות צפייה מוגבלות.כמו שאומרים "בהיעדר דגים גם סרטן הוא דג" - מסך TN ייראה עלוב כשתשווה אותו ראש בראש מול מסך שאינו TN, או לאחד שתתרגל לעבודה ממושכת מול מסך שאינו TN. אבל סתם ככה לכשעצמו, הוא בהחלט יכול להיות מדהים.תגיד לי, אתה יושב בזווית אל המסך שלך? אתה מסובב אותו במעגלים? אתם משחקים "רוצח" אסיאטי?אני יושב מול המסך שלי וזהו, אני לא צריך זוויות צפיה כי אני יושב ממש מולו!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.