עבור לתוכן

צריך המלצה לאוזניות בתקציב של כ-700 שקל

Featured Replies

פורסם

לפני שאני נוגע באוזניות יש לי שאלה.

האם כדאי לי לקנות אוזניות בתקציב הנ"ל בלי שיש לי מגבר אוזניות ו/או כרטיס קול טוב? יש לי עכשיו grado sr60 וחבל לי לקנות אוזניות יקרות יותר ולא להרגיש שיפור משמעותי באיכות.

כעת בנוגע לאוזניות, אני שומע בעיקר בעיקר רוק ומטאל, וגם לא מעט בלוז גם.

לא ממש משנה לי אם האוזניות פתוחות או סגורות, מה שבאמת חשוב לי זה נוחות ואיכות.

פורסם

לפני שאני נוגע באוזניות יש לי שאלה.

האם כדאי לי לקנות אוזניות בתקציב הנ"ל בלי שיש לי מגבר אוזניות ו/או כרטיס קול טוב? יש לי עכשיו grado sr60 וחבל לי לקנות אוזניות יקרות יותר ולא להרגיש שיפור משמעותי באיכות.

כעת בנוגע לאוזניות, אני שומע בעיקר בעיקר רוק ומטאל, וגם לא מעט בלוז גם.

לא ממש משנה לי אם האוזניות פתוחות או סגורות, מה שבאמת חשוב לי זה נוחות ואיכות.

אני מניח שאתה משתמש בהם בעיקר בבית (כי ה-SR60 פתוחות), לדעתי כדי לך להשקיע במגבר אוזניות.

מצד שני אוזניות אחרות (בתקציב) יכולות לתת לך שיפור מורגש באיכות הסאונד. או סאונד אחר לחלוטין. היו לי בעבר SR80 שהושאלו תקופה ארוכה מידיד, ואהבתי את הסאונד שלהן (חוץ מההגברה שלפענמים מוגזמת בתדרים הגבוהים)... אבל רציתי אוזניות יותר מפורטות, בקיצר רציתי משהו אחר.

מה שאני יכול לייעץ לך הוא, שהכי טוב לעשות סיבוב בין כמה חנויות (תיקח איתך את ה-SR60, ודיסקים שאתה מכיר) ותשווה במקום, או לחלופין אם יש לך ידידים טובים שיש להם כמה אוזניות מעניינות, תעשו החלפות לכמה זמן, כך תוכל לדעת אם שווה לך לקנות חדשות או לא.

זה מה שאני עשיתי, ובסוף קניתי את ה-AKG K271 STUDIO

פורסם
  • מחבר

להסתובב בין חנויות זה לא רלוונטי מבחינתי, אין לי הרבה זמן פנוי בעתיד הקרוב, שנת הלימודים מתחילה עוד מעט, רציתי המלצה כדי שאוכל ללכת לשמוע את האוזניות פעם אחת ולהחליט אם לקנות או לא. בנוגע לחברים, לשלי אין אוזניות ברמה שאני רוצה לקנות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים