עבור לתוכן

מתחרפן כבר! מה אמורה להיות הטמפ' התקינה של הE6750?

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד E6750

תוכנת הCore Temp מראה לי טמפרטורה של 37 מעלות לכל ליבה ותוכנות הTAT וSPEED FAN מראות 22-24 מעלות.

מי מדויק יותר? ולמה ההבדלים?

תודה!

פורסם

ה-CORE TEMP יותר מדוייק , אבל אני ממליץ לך לבדוק את הטמפ' ב-TAT, גם במנוחה וגם בעומס.

ובשביל שאר רכיבי המערכת תשתמש ב-EVEREST

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ה-CORE TEMP יותר מדוייק , אבל אני ממליץ לך לבדוק את הטמפ' ב-TAT, גם במנוחה וגם בעומס.

ובשביל שאר רכיבי המערכת תשתמש ב-EVEREST

:xyxthumbs:

תודה,

במנוחה בTAT הטמפרטורה היא 22 מעלות, תחת עומס (100%) הטמפ' מגיעה ל40 מעלות בTAT אבל ל56-57 בCORE TEMP

שוב, למה ההבדל?! זה לא הבדל זניח.

פורסם

באיזה גירסה של CORE TEMP אתה משתמש?

וקצת נשמע לי לא הגיוני 22 מעלות במנוחה, זה פחות מטפ' החדר

פורסם
  • מחבר

באיזה גירסה של CORE TEMP אתה משתמש?

וקצת נשמע לי לא הגיוני 22 מעלות במנוחה, זה פחות מטפ' החדר

גרסאת הCORE TEMP היא 0.95.4

ה22 מעלות זה בTAT, בCORE TEMP זה 37 מעלות.

מבחינת הגיון, 22 זה יכול להיות מאוד הגיוני כי למרות שטמפ' החדר גבוהה מעט יותר, יש למעבד קירור שמוריד אותה.

אבל אני ממש הולך לאיבוד פה, מאיפה מתבצעות הקריאות של הטמפ'? כל תוכנה בודקת דרך חיישן אחר? אחרת איך יש הבדל של בערך 15 מעלות?!!

פורסם

אין מצב שיש לך 22 מעלות במעבד.

זאת התשובה שלך.

תבדוק מה כתוב בביוס.

פורסם

הקירור של המעבד לא יכול להוריד את המעלות שלו לפחות מטפ' החדר..תשכח מזה 22 מעלות זה לא.

פורסם
  • מחבר

אין מצב בשיט שיש לך 22 מעלות במעבד.

זאת התשובה שלך.

תבדוק מה כתוב בביוס.

אני מסכים ב100 אחוז שהטמפ' בCORE TEMP במנוחה 37 מעלות, יותר הגיונית השאלה היא למה הTAT וגם הSPEED FAN מראים קריאות שגויות?

בקשר לביוס, אני לא יכול לכבות את המחשב כרגע אבל כזכור לי זה היה שלושים ומשהו, כלומר יותר קרוב לCORE TEMP.

פורסם

אשמת היצרן לוח אם שלך...

תנסה לעדכן ביוס.

תנסה לעדכן גרסאות של התוכנות.

תראה אם יש מכפלות שאפשר לשים על זה שזה יהיה הגיוני.

תנסה עם everest.

פורסם

הטמפ' לא זהות כי זאת קריאה דיגיטלית, ענו לך על זה כבר למעלה. הנה הסבר קטן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247185.0

כמו שענו לך למעלה, 22 מעלות זה לא הגיוני כי זה קירור אויר ז ה37 מעלות הרבה יותר הגיוני.

פורסם
  • מחבר

הטמפ' לא זהות כי זאת קריאה דיגיטלית, ענו לך על זה כבר למעלה. הנה הסבר קטן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247185.0

כמו שענו לך למעלה, 22 מעלות זה לא הגיוני כי זה קירור אויר ז ה37 מעלות הרבה יותר הגיוני.

כמו שעניתי לאלה שענו לי כבר למעלה - אני מסכים עם העובדה ש22 מעלות זה לא הגיוני!

השאלה שלי למה נוצרים כאלו הבדלים בין הקריאות? דיגיטאלי או לא 15 מעלות הבדל זה לא הגיוני!

בקשר ללינק, רפרפתי עליו ולא מצאתי תשובה לשאלה הזו, מצטער עם פספסתי משהו...

הביוס וכל שאר התוכנות מעודכנים לגרסא האחרונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים