עבור לתוכן

צפצופים לאחר החלפת מעבד...

Featured Replies

פורסם

המעבד שלי מת (p4 2.4), ולכן קניתי מעבד אחר (אותו מעבד) מיד שניה. בהתחלה כשחיברתי אותו המחשב לא הגיב לו כלל והתנהג כאילו אין מעבד (מסך לא נדלק ושומדר לא מגיב). חשבתי אולי המעבד שמכרו לי דפוק, אז שמתי אותו במחשב שעובד של אבא שלי שגם לו אותו מעבד ושם המעבד עלה ללא שום בעיות בלי לשנות שום דבר בביוס ולא כלום- עלה חלק. חשבתי אולי גם הלוח שלי הלך, אבל ניסיתי שוב לחבר את המעבד למחשב שלי והפעם המחשב עלה. אבל, המחשב משמיע צפצופים נמשכים, שני צפצופים קצרים, אחד גבוה ואחד נמוך ככה רצוף צפצוף גבוה- צפצוף נמוך- צפצוף גבוה- צפצוף נמוך וכך הלאה. הלוח גם לא מזהה את המעבד כמו שצריך אלא מזהה אותו כ p4 1.6. בדקתי טמפרטורות בביוס, והטמפרטורה של המעבד בסדר גמור (נע בין 38-42). המחשב גם הגיעה אפילו למסך הטעינה של הווינדוס (במקביל לצפוצפים שלא פוסקים) אבל שם כבר התייאשתי ועשיתי ריסטארט כי לקח לו מלא זמן עד שהוא העלה את המסך טעינה (קצב ה- fade in של המסך טעינה היה איטי מאוד) ועד שהוא בכלל התחיל לטעון והצפצופים כבר חירפנו אותי.

בדקתי זכרון- הוא בסדר, כרטיס מסך בסדר. חיפשתי בטבלאות צפצופים את הצפצוף שיש לי אך לא מצאתי.

לוח אם - abit SR7-8X.

כל הצעה רעיון מחשבה או סתם בדיחה לשיפור המצברוח יתקבלו בתודה ענקית :)

פורסם

תנסה קודם לעשות CLEAR BIOS

ןתגיד אם יש שינוי

פורסם
  • מחבר

א. מה זה?

ב. איך עושים את זה?

ג. תודה!

פורסם

בקשר למה ש-burner התכוון שתעשה:

א. מוחק את כל ההגדרות של הביוס בלוח אם.

ב. יש לך ג'אמפר שאחראי לזה, אם אתה לא מוצא בחוברת את ההסבר אז תוציא בזהירות את הבטריה למשך 5 דקות.

מה שהוא מציע כמובן שווה ניסיון, אבל שמע לי, מאוד חשוב שתבדוק אם המעבד החדש פועל בבאס נמוך כמו המעבד הישן שלך (400 או 533).

כי הלוח הזה לא תומך במעבדים בבאס 800 ובגלל זה יכול לעשות הרבה מאוד בעיות איתם.

זה הדבר הראשון שאתה צריך לבדוק.

אם אתה לא יודע באיזה באס המעבד, זה רשום לך על המעבד עצמו וגם רשום בעליה של המחשב נגיד של אבא שלך כשאתה מחבר את המעבד הזה.

פורסם
  • מחבר

אכן הבאס של המעבד הוא 800...חבל שלא ידעתי שזה גם נתון שצריך להתאים ללוח חוץ מהסוקט לפני שקניתי..:\

בכל מקרה התבאסתי לגמרי...אבל המון תודה כבר שברתי תראש בלהבין מה הולך שם.

תודה!

פורסם

תבדוק אם המעבד של אבא שלך בבאס 400\533 תרכיב אותו אצלך ותן לו את החדש.

פורסם

טוב, אני לא מבין כלכך בבעיה שיש לך, אבל לגבי שיפור המצב רוח אני אנסה לעזור.

איזה זוג אחד יוצא לבליינדייט במסעדה.

יושבים בשולחן, מזמינים אוכל.

לאחר שהם יושבים חיצי שעה ואף אחד לא מדבר, האשה שואלת את הגבר:

"מה אתה אוהב לעשות?"

"אני אוהב לעעעששן"

"אתה יכול לפרט?"

"אני אוהב לעשן סיגריה ביום, שתי סגריות ביום, 10 סגריות ביום, קופסא ביום, את יודעת מה? פקט שלם ביום!"

טוב, הזוג ממשיך לאכול, לאחר שעה נוספת אחרי הזמנת קינוח אף אחד לא דיבר, והאשה שואלת עוד שאלה:

"מה עוד אתה אוהב??"

"אני אוהב מנוש"

"אתה יכול לפרט?"

"אני אוהב לדחוף אצבע למנוש, שתי אצבעות למנוש, 5 אצבעות למנוש, את כל היד למנוש!"

"זהו???!"

"לא, אני אוהב גם לדחוף את הבוהן למנוש, את כל כף הרגל, עד הברך, עד האגן. את יודעת מה?? עד הצוואר, כשרק הראש בחוץ!"

"למה כשרק הראש בחוץ?"

"כי אני אוהב לעעשששששן...."

:hat: :hat: :hat:

מקווה שעזרתי לשיפור המצב רוח.

בכל מקרה, תנסה באמת לנתק את הסוללה מהלוח לכמה דקות, רק תוודא שהמחשב מנותק מהחשמל לפני זה, יש מצב זה יפתור לך את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים