עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנט 4000-500~ ש"ח

Featured Replies

פורסם

אחותי מתחילה ללמוד בב"ש בקרוב והיא ביקשה ממני לעזור לחפש מחשב נייד, ואני אשמח אם תוכלו לעזור בחיפושים(:

בעיקרון המחשב הוא לעבודה משרדית (אופיס וכד') + מסנג'ר/סקייפ (שיחות ווידאו/קול) + צפייה מדי פעם באיזה סרט dvd (אבל מסך רחב לא ממש הכרחי).

הדרישות:

המחשב לא צריך לשקול מעט, ואין טעם לשלם יותר על פחות משקל.

אם המחשב כולל מצלמת אינטרנט ומיקרופון בנויים זה בונוס גדול.

צורב dvd.

לא מאוד משנה אם המחשב בא עם ויסטה או XP. ואם הוא בא עם ויסטה זה רק בתנאי שהיא תרוץ כמו שצריך.

כונן קשיח - בסביבות ה-80 עד 120 גיג'ה.

אין צורך בכרטיס מסך מטורף, אם יש כרטיס לא מובנה ופשוט זה יהיה נחמד.

זיכרון - ג'יגה לפחות כדי שהמחשב ירוץ חלק (וזה לגבי ה-XP, אני לא יודע כמה הויסטה צריך בשביל זה..)

אין צורך במסך גדול במיוחד.

המחשב יהיה נייח רוב הזמן אז אין צורך בסוללה מטורפת.

רשת אלחוטית (אני כבר לא כ"כ מעודכן.. אני יודע שיצא תקן n חדש, אם זה הכרחי אז שיכלול גם אותו).

זהו בגדול. אני לא כ"כ מודע לטווחי המחירים, ככה שאם הדרישות מוגזמות לתקציב תציינו זאת ואני אבדוק על מה אפשר להתפשר/אם יש אפשרות להעלות את התקציב (אני בטוח שזה אפשרי, אבל אני מעדיף להתחיל בקטן).

תודה!

פורסם

אני ממליץ לך על המחשב הזה

http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lap-de68&Cat2Cat1ID=1&Cat2ID=2

לא רשום מחיר אבל הוא אמור לעלות כ 4600 ש"ח

פה ניתן להשיג אותו ב 4500 ש"ח

פה יש בקורת שתוכל להתרשם ממנו

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3918&review=Dell+Vostro+1500

זה דגם חדש של דל שאמור להיכנס לשוק בישראל בימים הקרובים . ככה שכדאי להמתין כשבוע עד שיהיה ניתן לקנות מחנות גדולה ומוכרת .

פורסם
  • מחבר

נראה אחלה.. השאלה איך הוא יסתדר עם הויסטה.. ג'יגה אחד וכרטיס מסך כזה יוכלו לסחוב את המערכת והגרפיקה שלה חלק?

תודה רבה וחג שמח!

פורסם

אני יש לי ויסטה עם 1 גיגה אין לי שום בעיה .

אבל אני לא גיימר ולא מריץ תוכנות כבדות וכולי לכן 1 גיגה מספיק לי .

לכן

בעיקרון המחשב הוא לעבודה משרדית (אופיס וכד') + מסנג'ר/סקייפ (שיחות ווידאו/קול) + צפייה מדי פעם באיזה סרט dvd (אבל מסך רחב לא ממש הכרחי).

לפי דעתי 1 גיגה מספיק .

אבל הרבה טוענים שלויסטה צריך 2 גיגה כדי שהמחשב יעבוד חלק , לכן אם אתם חוששים מכך תשדרגו ל2 גיגה בעלות של כ 300 ש"ח פחות או יותר

ובקשר לכרטיס מסך , יש יתרון גדול בכך שהכרטיס מסך הוא לא מובנה , וגם יש לו זכרון משלו , כך שהוא לא גוזל משאבים יקרים מהמערכת .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים