עבור לתוכן

סקטורים דפוקים מפילים לי מערכת הפעלה כל כ&#150

Featured Replies

פורסם

אחרי הרצה של בדיקות גם של מג'יק פרטישן 8 וגם בתוכנה של ווינדוס נמצאו 8K Bite של סקטורים פגומים.

כל כמה חודשים (הפעם האחרונה הייתה לפני 4 חודשים) המערכת מסרבת לעלות ופשוט קורסת לפני העלייה בכלל (מסך כחול, ריסטרט ישר וחוזר חלילה).

בהרצה של הווידוס ב"מצב בטוח" הוא מעלה רשימה של דריברים שכשהוא מגיע לאחד מהם (bus347.sys או משהו מאוד דומה) הוא שוב קורס ולא עולה אפילו במצב בטוח.

בגלל הנסיון הגרוע שלי עם ההארד דיסק הזה הכינותי מראש מערכת הפעלה על הארד דיסק גיבוי שאיתו אני מריץ סריקת שגיאות של ווידוס על הקונן המקורי, יש לציין בהפעלה ראשונית (של המערכת גיבוי) הוא לא נותן לי גישה להארד דיסק המקורי, לאחר בדיקת שגיאות יש גישה - אני מגבה מה שאני יכול, מריץ איחוי, פעם קודמת המערכת לא עלתה והייתי צריך לפרמט (שזה אחד המעצבנים כשכאתה לא בוחר בזה) היום למזלי היא כן עלתה (בנתיים)

יש איזשהי תוכנה שיכולה לבודד את הסקטורים הפגומים האלה שלא יכתבו עליהם מידע? או משהו ?? חברה זה מציק לי! בכוננים קשיחים אני Noob רציני ואין לי מושג מה לעשות...

תודה מראש.

בראל.

פורסם

תקנה ארד דיסק חדש ותקין ולא היה לך יותר בעיות,את הארדיסק שלך תזרוק לפח .

פורסם
  • מחבר

תקנה ארד דיסק חדש ותקין ולא היה לך יותר בעיות,את הארדיסק שלך תזרוק לפח .

:spam:

בלי ספאם!

יש למישהו רעיון?

פורסם

למה אתה חושב שזה ספאם?

פורסם

תתקין Vista.

פורסם
  • מחבר

למה אתה חושב שזה ספאם?

כי ביקשתי תשובה רצינית.

תתקין Vista.

אני שונא לפרמט ואני מעדיף להישאר עם XP.

פורסם

בעקרון, בדיקת surface scan בSCANDISK אמורה לסמן את הסקטורים הפגומים כך שלא יעשה בהם שימוש.

בת'כלס, תשקול לזרוק אותו לפח/לממש אחריות.

פורסם
  • מחבר

את זה עשיתי... רק שזה שוב הפיל לי את המערכת... נקווה שזה יהיה בסדר עכשיו.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים