עבור לתוכן

בעיה במחשב כול הזמן קופא ונתקע אחרי כמה דקות עבודה או בזמן שמשחקים משחק

Featured Replies

פורסם

לפני בערך שנה קניתי מחשב מKSP והתקנתי את כול הדריברים שנתנו לי בדיסקים עם המחשב (כרטיס מסך וכו')...ולפני חודשיים בערך החלטתי לקנות עכבר גיימרים בשביל המשחקים שאני משחק במחשב החלטתי לקנות את הG5 קניתי אותו ואחרי שבוע הוא הגיע חיברתי אותו למחשב הוא פעל טוב אבל החלטתי להתקין את הדרייברים שלו כדי שיהיה עוד אפשרויות של העכבר, ואז ברגע שההתקנה הסתיימה נתקע לי המחשב קפא היה וכל מיני קווים מוזרים בצבעים שונים על המסך ... אני חשבתי בסדר קורה התחלתי את המחשב מחדש אחרי בערך כמה שעות של עבודה הוא שוב נתקע עדיין הבלגתי לא חשבתי שזה בעיה רצינית אבל אחרי שהבעיה חזרה ובתכיפות גדולה יותר ככול שהשתמשתי במחשב כבר הבנתי שיש בעיה עם המחשב (זה הגיע למצב שהוא לא יכול לעבוד יותר מחמש דקות רצוף) אז החלטתי להשתמש באחריות שלי וללכת לKSP ולתת להם להתמודד עם הבעיה , נתתי את המחשב להם לפני בערך שבועיים התקשרתי אליהם אחרי שבוע הם אמרו שיש בעיה בכרטיס מסך והם הזמינו חדש ותוך שבוע הם יתקינו אותו ויהיה בסדר הוא חזר אתמול וכולי שמח שמחשב חזר הפעלתי אותו והייתי בטוח שהכול יהיה בסדר אבל לא אחרי בערך חצי שעה שהמחשב מחובר הוא שוב נתקע אותו בעיה ואני לא מבין איך הם לא בדקו שהוא פועל טוב , אז החלטתי לחשוב ולהבין לבד מה הבעיה הבנתי שזה התחיל מתי שהתקנתי את הדרייברים של העכבר (ולא מתי שחיברתי אותו) ובגלל שהם אמרו שהבעיה עם הכרטיס מסך אז חשבתי שאולי הדרייברים נתקעואחד עם השני ולכן למחשב יש בעיה אז מחקתי את כול הדרייברים של המחשב והתקנתי את כול הדרייברים מחדש והנה הבעיה תוקנה המחשב פעל 4 שעות ברצף ואז החלטתי שאני צריך לעשות מבחן אחרון וניסיתי לשחק במשחק אבל אחרי בערך 3 דקות משחק המחשב שוב נתקע והבנתי שהבעיה היא רצינית .

עכשיו אתם צריכים להבין שמשחקים זה החלק הכי חשוב במחשב שלי קניתי מחשב חזק רק מהסיבה הזו כי אני רוצה מחשב שיריץ משחקים ועכשיו המחשב פועל בכול דבר אבל לא במשחקים.

עכשיו אני שואל אתכם אם אתם יודעים אולי אתם הבנתם מהסיפור שלי מה הבעיה או מנסיון שלכם אתם יודעים מה יכול להיות הבעיה כי אני ממש מיואש ואני לא יכול כבר עם המחשב הזה ואני חושב לקנות חדש כבר אז אם יש לכם מושג מה הבעיה אז בבקשה תעזרו לי כי זה ממש חשוב ואני מבקש ממכם בבקשה אל סתם תאלתרו לי מה יכול להיות הבעיה אלא רק מי שבאמת יודע יתן רעיון ... תודה מראש !!! רזי .ב.

נ.ב אם יש לכם שאלות בקשר לזה תשאלו כי זה מאוד חשוב לי ואם אני יכול להועיל במשהו לפיתרון ולקרב את המחשב שלי למצב נורמלי אז בבקשה אני יעשה את כול המאמצים!!!!!!!!!

פורסם

לא קיבלת תגובה כבר מספיק זמן ולדעתי חבל למשוך ולהתענות.

עשית את מה שהיית אמור לעשות (מחיקת הדרייברים והתקנה מחדש, אפילו כדאי בלי הדרייבר של העכבר), והבעיות נמשכות.

חבל על הזמן שאתה מבזבז, תחזור ל-KSP שיטפלו לך בבעיה עד הסוף.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

חבל על הזמן שאתה מבזבז, תחזור ל-KSP שיטפלו לך בבעיה עד הסוף.

תומך - אך מכיוון שעכשיו סוכות...אולי תנסה לאתר את הבעיה.

הייתי מתחיל דווקא בבדיקת הזכרונות עם MEMTEST.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אבל השאלה היא אם אני עוד יכול להשתמש באחריות שלי אחרי שהיא נגמרה כי אני הבאתי להם את זה בזמן שהאחריות עוד תקפה ואז הם לא הצליחו לתקן את זה השאלה היא אם זה יזיז להם או לא ???

ומה התוכנה הזו MEMTEST תגיד לי בדיוק איך אני ידע אם זה הכשל ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים