פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים עם מדבקה על הזיכרון שרשום בה שהזיכרון הוא PC-6400.בדקתי בCPU-Z,MEMSET והן מצביעות על כך שהזיכרון עובד ב667MHZ.יש לי עוד סטיק של זיכרון במחשב שהוא DDR2800MHZ וכשנכנסתי לביוס והחלתי הגדרות אופטימליות ראיתי שהזיכרונות עובדים במהירות 667MHZ עקב זאת שהזיכרון שהחליפו לי הוא כנראה עובד בתדר DDR2667MHZ.האם ניתן לעשות עוד בדיקות כדי לוודא במאה אחוז שהזיכרון הוא אכן 667 ולא 800? או שמתוך הבדיקות שעשיתי לעיל זה מספיק בדוק.תודה רבה לכולם!
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מחבר IQPC. אני עד עכשיו מתפלא על העניין הזה. כי שמעתי על החנות דברים טובים ועד עכשיו מה שקניתי מהם היה מצויין והגיע אליי יחסית מהר במשלוח. אני גר בנתניה.למה שהם ישימו מדבקה שהזיכרון הוא 800 ובעצם הוא 667? יכול להיות שזה ככה מגיע מהחברה??
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מחבר איפסתי את הביוס. אני לא בO.C. אין אני ממש מבואס מהקטע הזה. רק רציתי שתדעו שעם כל מה שאומרים פה על החנות הזאתי גם לה יש טעויות והן לא קטנות כל כך למשתמש המתחיל שלא מבין הרבה בחומרת מחשבים.
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים במקום להאשים כ"כ מהר, תצרף תמונה של CPU-Zכך שנראה מה הSPD של הזכרונות ואילו זכרונות אלו בכלל
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מחבר אחי לא אמרתי שמדובר כאן בתרמית ולא העליתי את זה אפילו ברמז.רק אמרתי שגם להם קורים טעויות זה הכל.אינני יכול להגיע אל החנות בעצמי אני אצטרך לשלוח שוב את הזיכרון במשלוח של 11 ש"ח בגלל הטעות שלהם.וזה קצת מעצבן... אתה חושב שיהיה סיכוי להוציא מהם את המשלוח הנוסף בגלל הטעות שלהם?
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים לדעתי כן. או שיפצו אותך וישלחו לך במשלוח השני משהו כמו קורא כרטיסים או משהו בשווי של 22 שח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.