עבור לתוכן

עזרה -radeon 9500 על שבב של via.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אכן. via fast משהו....

• תגובות 88
  • צפיות 37.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

via pci fast ethent. זה הכרטיס רשת שלי .(מורכב בתוך הלוח). וגם איך מתקנים bios?

פורסם

תראהה קודם כל אתה חייב להוריד את התוכנה של הFLASH עצמה הנה:

http://www.ecsusa.com/downloads/flashAMI.html

יש לך שם הסבר מפורט את עושים שידרוג

ושנית לפי דעתי לא כדאי לך לשדרג כלום עד שאתה לא בטוח שזה הלוח שלך ב 100% תראה מה כתבו באתר שלהם מכיוון שיש לך לוחות דומים אז אתה חייב לדעת אל בטוח.

"IMPORTANT NOTE: Please check the[glow=red, 2, 300] revision [/glow] of your motherboard found stamped on your motherboard next to the model of you board and check the current BIOS version to assist you in the BIOS file selection before you choose a file.

"

תפתח את המחשב ותבדוק אל תתעצל גי בסוף זה יעלה לך ביוקר.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שזה הלוח שלי?? למה שלי אדום וזה סגול?

פורסם

אמרתי לך שאני לא בטוח ובגלל זה לא ממליץ לעשות שידרוג עד שאתה לא פותח את המחשב ובודק את הגירסא המדוייקת של הלוח תקרא את ההודעה הקודמת שלי אם אתה מתקשה באנגלית תגיד אני יתרגם.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתקשה באנגלית אני פשוט לא מוצא את המדבקה.

פורסם

זן לו מדבקה זה הדפס תחפש בין חריצי ה PCI או ליד המעבד או באמצע של הלוח בדרך כלל זה המקומוץ שמדפיסים שם את הדגם והשם של החברה.

פורסם

לא לא לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אל תתיחסו להודעה הקודמת אלא אם הSOCKET שלו הוא 478

זה הלוח

פורסם
  • מחבר

לא.... יש לי גם זיכרון לddr וגם לsdram וכמו כן יש לי socket 423. כרטיס רשת מובנה ואם אני לא טועה גם כרטיס קול(via). הלוח שלי אדום בוהק בדיוק בצבע של הradeon 9500 pro של ati...

פורסם

כמו שכבר אמרתי מצאתי את הלוח שלך את הגדם שלו לפחות אבל יש לו כמה REVISIONS עם כחרבאות PCB שונות ואין תמונה לכל PCB ככה שאני לא יכול ללהגיד לך במדוייק אלה אתה חייב למצוא את ה REV שלך אל הלוח.

פורסם
  • מחבר

rev? מה זה?

פורסם

זה מהדורה, גירסא בדרך כלל כתוב דגם של הלוח ואז כתוב REV-1.0 או מספר אחר תלוי בלוח.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם......

פורסם

נו יש סוף טוב לסיפור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים