פורסם 2003 במרץ 1522 שנים מחבר via pci fast ethent. זה הכרטיס רשת שלי .(מורכב בתוך הלוח). וגם איך מתקנים bios?
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים תראהה קודם כל אתה חייב להוריד את התוכנה של הFLASH עצמה הנה:http://www.ecsusa.com/downloads/flashAMI.htmlיש לך שם הסבר מפורט את עושים שידרוגושנית לפי דעתי לא כדאי לך לשדרג כלום עד שאתה לא בטוח שזה הלוח שלך ב 100% תראה מה כתבו באתר שלהם מכיוון שיש לך לוחות דומים אז אתה חייב לדעת אל בטוח."IMPORTANT NOTE: Please check the[glow=red, 2, 300] revision [/glow] of your motherboard found stamped on your motherboard next to the model of you board and check the current BIOS version to assist you in the BIOS file selection before you choose a file. "תפתח את המחשב ותבדוק אל תתעצל גי בסוף זה יעלה לך ביוקר.
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים אמרתי לך שאני לא בטוח ובגלל זה לא ממליץ לעשות שידרוג עד שאתה לא פותח את המחשב ובודק את הגירסא המדוייקת של הלוח תקרא את ההודעה הקודמת שלי אם אתה מתקשה באנגלית תגיד אני יתרגם.
פורסם 2003 במרץ 1522 שנים זן לו מדבקה זה הדפס תחפש בין חריצי ה PCI או ליד המעבד או באמצע של הלוח בדרך כלל זה המקומוץ שמדפיסים שם את הדגם והשם של החברה.
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים לכל מי שמתעניין מה הלוח שלוזה הלוח(ישבתי כל הלילה לבדוק את זה)ואם מישהו מוכן להגיד לי איך עושים אתחול ושידרוג לביוס אני אשמח
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים לא לא לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אל תתיחסו להודעה הקודמת אלא אם הSOCKET שלו הוא 478 זה הלוח
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים מחבר לא.... יש לי גם זיכרון לddr וגם לsdram וכמו כן יש לי socket 423. כרטיס רשת מובנה ואם אני לא טועה גם כרטיס קול(via). הלוח שלי אדום בוהק בדיוק בצבע של הradeon 9500 pro של ati...
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים כמו שכבר אמרתי מצאתי את הלוח שלך את הגדם שלו לפחות אבל יש לו כמה REVISIONS עם כחרבאות PCB שונות ואין תמונה לכל PCB ככה שאני לא יכול ללהגיד לך במדוייק אלה אתה חייב למצוא את ה REV שלך אל הלוח.
פורסם 2003 במרץ 1622 שנים זה מהדורה, גירסא בדרך כלל כתוב דגם של הלוח ואז כתוב REV-1.0 או מספר אחר תלוי בלוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.