עבור לתוכן

צריך מפרט עד 4000

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז עיקר השימוש שלי במחשב הוא לראות סדרות טלוויזיה,לשמוע מוזיקה,להוריד את הנ"ל,ובתיכנון להקליט מוזיקה גם.

חשוב לי שהמעבד יהיה חזק,עדיפות לAMD,אלא אם כן בתקציב הזה אינטל משתלמים יותר.

אני לא הכי מבין בלוחות אם,העיקר שיהיה בו הרבה סלוטים לדברים שבאמת צריך,עדיפות לג'יגהבייט או אסוס.

מעדיף זיכרון פנימי של 2 ג'יגה,דגש על הכרטיס קול,שיתמוך ב4 ערוצים לפחות ושיהיה איכותי.

לגבי הכרטיס מסך,אני בכלל לא משחק במחשב,לפחות לא במשחקים שדורשים כרטיסים איכותיים במיוחד (Doom 2,מישהו זוכר?),

אז אני אסתפק בכרטיס ממוצע,העיקר שיוכל להריץ בצורה חלקה את רוב הדרישות של היום (הכוונה לתוכנות גרפיות,windows aero,כד')

אני צריך הארד דיסק בין 250-400 ג'יגה,עדיפות לזכרון 16mb,ושיהיה SATA II .

זה פחות או יותר מה שאני צריך,יכול להיות שמה שאני דורש הוא מוגזם ביחס לשימוש בפועל שאני עושה במחשב,אם כן אשמח לקבל מפרט שתואם לצרכים שלי.

דבר נוסף,אם מתאפשר במסגרת התקציב הזה,מסך LCD,לא משנה החברה,העיקר שזמן התגובה יהיה מהיר,ומערכת רמקולים,4 או 5 ערוצים,לא משנה ממש.

הערה אחרונה,יתאפשר לי לעשות את הקניה רק בסביבות נובמבר,אשמח להערכה ממי שיודע ,כמה זול יותר יצא לי כל העסק אז

תודה רבה

פורסם

מעבד טוב, לוח אם עם כרטיס מסך מובנה מעולה תומך HDMI וכרטיס קול איכותי 6 ערוצים גם תומך HD.

מסך איכותי מאוד, וזהו סה"כ אני לא רואה איפה כדאי לרדת כדי להוסיף ציוד היקפי. אולי עד נובמבר ירדו מחירים, או שאם תוכל להוסיף עוד קצת לתקציב, לא נראה שאתה סגור על עצמך מהבחינת התקציב אז עדיף להרחיב אותו

מעבד:

AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX - BOX ¤446

לוח אם:

ASUS M2A-VM HDMI ¤466

מסך:

SAMSUNG LCD 19" 971P 6ms DVI ¤1713

דיסק קשיח:

SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD321KJ ¤410

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤189

זיכרון:

KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤424

מארז:

COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤387

הרכבת מחשב:

הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט ¤118

מחיר סופי: ¤4153

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על המפרט.

המסך שבחרת הוא יקר מדי לטעמי,אין לי צורך ב19',17' זה המקסימום בשבילי,פעם אחרונה שבדקתי מסכים כאלה עלו סביבות ה1000,

אז אם קיים מסך ב1000,כבר חסכתי 700 שקל.

לגבי ציוד היקפי,שאני חושב על זה,אין לי צורך לקנות שום דבר,יש לי עכבר,מקלדת ורמקולים,הם במצב טוב סה"כ.

כרגע אני אוותר על מערכת רמקולים חדשה במחשבה שניה.

אז בחזרה לעניין,אשמח לשינויים במפרט הנוכחי,כשהמסך מוחלף במסך שעולה 1000-1100 גג,

ולשפר את שאר הרכיבים עם ההפרש החדש (800-900 שקל)

תודה

פורסם

זה יהיה בדיוק בישבילך. יש פה מעבד אינטל בהנחה שתבקש מהחנות (TMS) לעשות לך אוברקלוק (חינם) וכך תקבל מעבד שיכול בקלות להקביל ל-AMD 6000 ואפילו יותר.

הלוח מתאים לשדרוג עתידי של המעבדים,ה-HD גדול כבקשתך,הכרטיס מסך יספק אותך בלי שום בעיה למשחקים שרצית וגם יותר,המסך איכותי בהחלט והמארז והספק טובים גם כן + מאורר 120mm נוסף למארז. קח בחשבון שהוספתי קירור נוסף למעבד כדי לאפשר אוברקלוק ללא סיכונים וכמובן כדי שיהיה שקט יותר..

קטגוריות מוצרים מחיר כמות

מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM ¤ 442 1

לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1

מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 421 1

קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 127 1

קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 50 1

זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1

קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 1

כרטיסי מסך Leadtek Geforce 7300GT 256MB Retail ¤ 334 1

צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 199 1

מסכים LG 17" LCD L1753TR 2MS 1:2000 DVI ¤ 1040 1

הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1

מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ¤ 4063

פורסם

חבל, היום הסטנדרט זה 19', אתה לא מעדיף לראות סרטים במסך יותר גדול?

במפרט שלי שמתי מסך מעולה לצפייה בסרטים.

פורסם

חבל, היום הסטנדרט זה 19', אתה לא מעדיף לראות סרטים במסך יותר גדול?

במפרט שלי שמתי מסך מעולה לצפייה בסרטים.

המפרט של דור , עדיף יותר בהרבה משלך!

פורסם

אם אתה מתפשר על מסך כזה ומבצע OC אז אתה צודק

פורסם

אם אתה מתפשר על מסך כזה ומבצע OC אז אתה צודק

למה להתפשר?

מה רע במסך הזה ? ( חוץ מזה שהוא 17 אינץ' אז מה ? )

בלי קשר למסך...המפרט של דור , עדיף , כי עם פותח הת'רד עושה על E2160 OC ( המעבד נחשב לחיית OC ) , הוא עובד ת'6000X2 של AMD.

פורסם

אחרי שתרא במציאות את ה SAMSUNG 971P לעומת ה LG ההוא אתה תבין.

פורסם

אחרי שתרא במציאות את ה SAMSUNG 971P לעומת ה LG ההוא אתה תבין.

אני ראיתי , ולא הבנתי.

בקיצור בלי יותר מדי דיברים , כך את המפרט של דור וזהו.

מפרט מעולה!

פורסם

מסכים1 המפרט של דור מעולה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל מי שהשתתף בדיון,ולדור על המפרט החדש,הוא נראה לי מעולה..

יש לי רק שאלה כללית.. המהירות של המעבד כתוב שם שהיא 1.8Ghz,עכשיו המחשב הנוכחי שיש לי המהירות שלו היא משהו כזה,הגיוני ש5 שנים ולא הייתה שום התקדמות בשוק? האם בגלל שזה מעבד dual core המהירות שלו היא "בעצם" 3.6Ghz? ופשוט הסגנון הוא לכתוב מהירות רק של אחד המעבדים?

ואם אני כן צודק והמהירות היא 3.6,לכמה המהירות תגיע לאחר אוברקלוק? הפרש משמעותי בביצועים?

תודה שוב

פורסם

תודה רבה לכל מי שהשתתף בדיון,ולדור על המפרט החדש,הוא נראה לי מעולה..

יש לי רק שאלה כללית.. המהירות של המעבד כתוב שם שהיא 1.8Ghz,עכשיו המחשב הנוכחי שיש לי המהירות שלו היא משהו כזה,הגיוני ש5 שנים ולא הייתה שום התקדמות בשוק? האם בגלל שזה מעבד dual core המהירות שלו היא "בעצם" 3.6Ghz? ופשוט הסגנון הוא לכתוב מהירות רק של אחד המעבדים?

ואם אני כן צודק והמהירות היא 3.6,לכמה המהירות תגיע לאחר אוברקלוק? הפרש משמעותי בביצועים?

תודה שוב

1.8GHZ Core Duo , שזה אומר שתי ליבות!

אם אתה מבקש מהחנות שתעשה לך OC ( ממולץ מאוד! ) , אז הם יכולים לעלות לך ת'מעבד ל3GHZ + !

היה לך שיפור בביצועים עם תעשה OC.

פורסם
  • מחבר

שלום שוב.. אני אצטרך לבקש ממכם טובה אחרונה לבינתיים,

אני מעוניין לקבל את המפרט הבא: לקחת את המפרט שדור הכין,להוריד את המסך,ולשפר את הרכיבים מההפרש.

אני רוצה לעשות לעצמי השוואה בין שני המפרטים (עם מסך ובלי מסך) כדי לראות מה משתלם לי יותר,יש לי כרגע מסך CRT,והוא עובד מעולה.

אם בהפרש של המסך אפשר לקבל מחשב הרבה יותר טוב אז אני אוותר על המסך לבינתיים,זה נראה לי שיקול הגיוני בהחלט.

שוב תודה על הטרחה והמאמץ.

פורסם

לדעתי מסכי LG עדיפים בהרבה על SAMSUNG ...היה לי גם כן ותאמין לי אין מה להשוות ,ה LG יותר טוב(אין מה לעשות ).

בעיקרון אתה יכול לדחוף למפרט איזה GTS 8800 320 MB +E4300\E4400 ,או AMD 2X4800+GTS 320 MB ,

המעבדים האלו ממש טובים ,במצב רגיל (סטוק )ה AMD שציינתי יותר טוב מה E4300\E4400 .

או שאתה יכול להכניס למערכת מעבד 4 ליבות -INTEL Q6600 שעולה 1450 שח ב TMS ,תבדוק גם בנועה מחשבים ,זה כמובן

עם אתה מוכן להתפשר על כרטיס המסך שXTRACT הכניס לך למפרט (7300GT ) זה כרטיס מסך בסיסי מאוד ,בו נגיד ככה ,

שמשחקים חדשים אתה לא תוכל לשחק בו ולהנות כל כך,עם בכלל .

לדעתי עדיף לדקחת כפול ליבה או אינטל או AMD וכרטיס מסך טוב ....

או שאתה יכול לקחת את ה ATI1950XT 256 MB שעולה בנועה 1085 שח ,כרטיס מסך מצוין .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים