עבור לתוכן

BlueRay\HDDVD-האם אפשר לשמור עליהם DATA?

Featured Replies

פורסם

אהלן

מישהו מוכן בבקשה להסביר על שתי המדיות האלה? עד כמה הן יקרות כיום? כמה ניתן לאכסן עליהן? והאם בעתיד זה יחליף את הDVD הרגיל?

תודה

פורסם

עולה המון!בארץ עוד יותר.עיקר המעמסה היא בקניית צורב שיתמוך שעולה כמעט כמו המחשב כולו.

לדעתי הטכנלוגיה הזו לא תחליף בקרוב את הDVD בטח לא לצרכן הפשוט.זה תלוי גם בהתפשטות HIGH DEFENITION בקולנוע וטלויזיה.

פורסם
  • מחבר

תודה על המידע

כשאתה אומר "זה תלוי גם בהתפשטות HIGH DEFENITION בקולנוע וטלויזיה." הבנתי שכנראה נסחתי את השאלה בצורה לא הכי טובה.

מה שאני תכלס רוצה לדעת על הטכנולוגיה הזאת זה האם אפשר לשמור עליה מידע ממש מידע DATA או האם זה רק לסרטים?

פורסם

תשנה בבקשה את הכותרת שתהיה יותר אינפורמטיבית בהתאם לחוקי הפורום

פורסם

איני רואה שום בעיה לשמור מידע כDATA.לדעתי הבעיה תיהיה בהגנות שהחברות המפתחות הכניסו כדי לשמור על זכויות יוצרים.

פורסם

לשאלה-כן אפשר לשמור בכל אחת מהטכנולוגיות מידע

יש גם צורבי בלו רי וגם צורבי HD-DVD

והשטח איכסון מאוד גדול על כל מדיה כזאת

הבעיות העיקריות זה זמינות ומחיר

כרגע זה לא משתלם לקנות וליצרוב במדיות האלו מבחינה כלכלית

פורסם
  • מחבר

הבנתי אתכם..תודה

חח אם זה יתפוס כל הנושא הזה בטח לסרטים הפרוצים יקראו HDDVDRip וBlueRayRip ומן הסתם הם ישקלו יותר :-\ באסה..

פורסם

זה לא שאלה של אם, זו שאלה של מתי... ושמע היום משחק ממוצע הוא כמה ג'יגה, אבל במקביל לגדילה של נפח המשחקים גם רוחב הפס גדל משמעותית. חוצמזה שאולפני הסרטים וכו' לא מתכננים שיורידו את הסרטים שהם משחררים, ממש אין להם צורך לחסוך במקום.

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא רוצה שיפרצו את הדברים שלו, אבל בסוף תמיד זה קורה, לא?

בכל מקרה, איך האיכות של הHDDVD\BlueRay? הרבה יותר טובה מהDVD הרגיל?

פורסם

כן.אבל לדעתי צריך שגם שכל ה"ציוד ההיקפי" יתמוך כמו מסך למשל.

פורסם

האיכות תלויה בכמה דברים

על הנייר האיכות יכולה להיות הרבה יותר טובה גם מבחינת איכות ווידיאו וגם מבחינת איכות סאונד

בפועל כמו בדברים אחרים אתה צריך שיצלמו תסרט בציוד איכותי ויעשו עבודה איכותית

אתה גם צריך מסך איכותי ונגן איכותי

אם הכל כמו שצריך אז על מסך גדול האבדל באיכות מורגשת ומשמעותית

ואני אומר כי יצא לי ליראות ככה באיזה חנות

בפועל זה יקר וסרטים ישנים גם ככה לא ירוויחו מהטכנולוגיה כי הם לא צולמו במקור באיכות כזאת

פורסם

הבדל פסיכי לגמרי. הורדתי כמה סרטי בלו ריי (שתפסו כל אחד 20 ג'יגה +/-), וזה איכות מטורפת, הכל חד לאללה, גם דברים שמחוץ לפוקוס נראים כל כך ברורים ומפורטים. לחזור לסרטים רגילים אחרי זה זה מדכא מאוד. ולא צריך מסך שתומך כדי להנות מזה, גם על המסך הכי מצ'וקמק יראו כמה חד ויפה זה לעומת הפורמטים הישנים יותר. לא ראיתי HD על מסך שהוא באמת HD, כלומר 1920X1080, רק על שלי שהוא HD-READY שזה חרטא שאומרת שהוא 1360X768. אין לי שמץ של מושג מה יכול להיות ההבדל.

פורסם

1360X768 זה עדין הרבה יותר גבוה מפורמט DVD

ככה שצפיתה בסרט אם איכות גבוה מול DVD פשוט והמסך למרות שהוריד לך חלק מהאיכות

עדין הציג ברזולוציה הרבה יותר גבוה מרזולוצית DVD

פורסם
  • מחבר

הבדל פסיכי לגמרי. הורדתי כמה סרטי בלו ריי (שתפסו כל אחד 20 ג'יגה +/-), וזה איכות מטורפת, הכל חד לאללה, גם דברים שמחוץ לפוקוס נראים כל כך ברורים ומפורטים. לחזור לסרטים רגילים אחרי זה זה מדכא מאוד. ולא צריך מסך שתומך כדי להנות מזה, גם על המסך הכי מצ'וקמק יראו כמה חד ויפה זה לעומת הפורמטים הישנים יותר. לא ראיתי HD על מסך שהוא באמת HD, כלומר 1920X1080, רק על שלי שהוא HD-READY שזה חרטא שאומרת שהוא 1360X768. אין לי שמץ של מושג מה יכול להיות ההבדל.

מדכא מדכא אבל תחשוב על זה ככה, נראה לך שאת כל הסרטים שיצאו בDVD הרגיל יהפכו גם לBlueRay\HDDVD? אני מאמין שבעיקר החדשים יצאו בפורמט החדש.

ככה שאם תרצה סרטים לא הכי חדשים, תהיה חייב להשתמש בסרטים ה"רגילים", שלדעתי האיכות שלהם לא רעה בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים