עבור לתוכן

מערכת לבניית אתרים

Featured Replies

פורסם

לאחרונה נודע לי כי נידבו אותי לבנות אתר לכיתה (אני אפילו לא יודע למה...) ושרוצים שהוא יהיה מוכן כמה שיותר מהר. החלטתי לבנות את האתר על בסיס המערכת PHPNUKE - אך כיוון שבזמן הבניה של האתר נוצרו המון בעיות החלטתי לנסות לחפש מערכת שונה, עם פחות בעיות. אתם מכירים מערכת חינמית לבניית אתרים, שמבוססת על שפת PHP?

ד"א, ניסיתי גם את ג'ומלה (Joomla) - אבל בגלל שהשרת עובד ב-SAFE MODE אי-אפשר להתקין אותה ו/או להוסיף מודולים. יש אפשרות לכבות את מצב ה-SAFE MODE?

בן.

פורסם

אני לא מבין מה פתאום הפכו אותך לפרייאר ודורשים ממך לבנות אתר דינאמי

מילא אתר רגיל אבל מבוסס PHP? לדעתי שיחפשו.

גומלה היא אחלה פיתרון, אבל אתה לא באמת מצפה שנדע להגיד לך איך להריץ אותה על השרת של בית הספר - נכון?

פורסם
  • מחבר

למה של ביה"ס? אני חושב שאפילו האחראית אתר בית-ספר לא יודעת מה הסיסמה של השרת הזה (שהוא בערך מהשנה שהיא נולדה בה...). יש כמה שרתים חינמיים שאני משתמש בהם, כמו 100webspace ו- my-php - אבל בשניהם השרת עובדת ב- SAFE MODE. רציתי לדעת אם יש דרך לבטל את המצב המעצבן הזה, כי חיפשתי המון זמן דרך לכבות את המצב הדבילי הזה ולא הצלחתי.

ד"א, יש עוד מערכות חינמיות שמאפשרות לבנות אתרים מבוססי PHP (אין מערכות חינמיות לבניית אתרים מבוססי ASP, נכון?!)?

פורסם

drupal

פורסם

לא תמצא שרת חינמי שלא עובד במצב בטוח

אף אחד מבעלי השרתים לא מכיר אותך ולא יסתכן ויתן לך להריץ את האתר שלך בלי הגבלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים