פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים תראו אין לי שום בעיות במחשב אבל הייתי מעוניין לעשות עדכון לביוס.דרך אגב הלוח אם שלי הוא ASUS P5N32-E SLI וה-REVISION של הביוס שלי כרגע הוא 1002 כאשר בדקתי והחדש ביותר הוא 1205.איך עושים עדכון לביוס והאם אפשר להשתמש בכונן דיסקים או שחייב להשתמש ב-FLASH חיצוני USB הכוונה שלי?האם יש סיכון גדול כאשר עושים עדכון לביוס?עריכה: שחכתי לציין הקובץ שהורדתי הוא קובץ BIN ואין לי מושג מה עושים איתו....
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים יש לך את התוכנה asus update מותקנת ? כי אם כן תוכל לעדכן ביוס דרך הווינדוס
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים if it aint broken, dont fix it. בהחלט כיוון שיש סכון בעדכון ביוס . אתה עושה אוברקלוק ?
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר כרגע רק לכרטיס מסך בעתיד אני יעשה גם למעבד אם יהיה צורך. אז אתם אומרים שלא מומלץ לעשות עדכון לביוס?ואיך אני עושה את זה עם ה-ASUS UPDATE ?
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים אתה מוריד את קובץ הביוס מהאתר הרשמי של אסוס (תוריד את הכי עדכני ) ועושה update bios from file
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים תבדוק אילו באגים תוקנו עם השידרוגים של הביוס , כי אם אין הצדקה , ואין לך את אחד הבאגים שהם תיקנו אין לך למה לעשות את זה.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר ואז לוחץ FLASH שם?ודרך אגב זה מתקן דברים חשובים למדי:Enhance overclocking capability Enable support for ASUS SK-2690 keyboard Enable support for Razer Copperhead USB Mouse Added CPU UCode to support new processors Enhance memory compatibility Finetune Q'Fan operation algorithm
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים זה נראה לך , אבל אם הכול עובד לך אז לא כל כך כמו שאתה חושב אולי עניין ה OC.אם זאת הפעם הראשונה שלך , הייתי חושב פעמייםכמובן אני לא ממליץ לצרוב ביוס דרך WINDOWSפורסם פה פעם מדריך ובאתר של ASUS יש מלא הסברים מפורטיםאם החלטת שכן , בהצלחה, זה לא הליך מסובך או ארוך.רק לדייק
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר מה זאת אומרת לצרוב ביוס זה התוכנה פשוט עושה UPDATE דרך הוינדוס לא ככה?אם לא תוכל להביא מדריך או משהו שיוכל לעזור כי אני לא מתמצא בזה.תודה. (-:
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים חיפוש במדריכים של האתר היה יכול למצוא לך את זה בשניותhttp://hwzone.co.il/guides/biosupdate/אגב, אם אתה ב OC מומלץ לבטל אותו ל DEFAULT לפני העידכון BIOSמניסיון , אני דפקתי ככה את המערכת ההפעלה שלי מזמן
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר עשיתי עדכון לביוס דרך ASUS UPDATE יעיל ומהיר וכן ישנו שיפור בעיקר באפשרויות האוברקלוקינג.תודה רבה לכל העוזרים, זה היה פשוט דיון נפלא ומרגש ...עד כדי כך שאני מזיל דמעה.. :'( סתם בצחוק לא לקחת רציני כן?... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.