פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים שיהיה איכותי ויעיל.אני מתככון לצרוב איתו משהו כמו 100 דיסקים אז אני חייב שהוא יהיה איכותי.המלצות ?
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים 1.מומלץ לקרוא את הסטיקי,יכול לענות על הרבה שאלות וגם די מעודכן. 2.מבחינת התקציב - 160-200 ש"ח יכולים לספק בהחלט שהיקרים ביותר אלה הSATA וזולים יותר הם IDE. 3.ממה שראיתי וניתן לחלוק עליי,הSATA נחשבים לשקטים יותר. 4.לי אישית יש צורב של LG כבר 4 שנים - 0 תקלות. 5.מומלץ לא להתקרב לNEC במיוחד. 6.אם עדיין יש שאלות לאחר הסטיקי - אנחנו כאן
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר יש דרך נכונה לשימוש עם הצורב ?וצורב שעולה 200 שקל הוא איכותי ?כי אין לי בעיית תקציב. אני צריך איכות !
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים אחי שמע זה לא 02-03 היום צורבים לא עולים כמו פעם מה שזול עולה 100-300 ומה שיקר עולה 500+ היום יש סבבה של צורבים במחירים מעולים היום פיונר עולה 220 ש"ח כי פשוט מתחילים כבר לצוץ הדורות הבאים שהם כבר בלו-ריי וכו... שזה כבר צורבים יקרים מאודדדדד
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים קשה להמליץ על אחד בצורה חד משמעית.כולם עושים עבודה מצויינת,וההבדלים ביניהם מאוד מזעריים(חוץ מNEC שנמצא למטה...)פיוניר טובים,LG עושים עבודה מבורכת גם,לייטאון אחלה גם.שוב,אם יש לך SATA פנוי בלוח בשביל הצורב תתמקד בצורבי SATA שביניהם אני יכול להמליץ על LH-20A1S.קראת את הסטיקי?אין צורך לקרוא את כולו,תתמקד רק בעמוד הראשון.(SATA\IDE)תלוי בלוח אם שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.