פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים פחות או יותר הכל מתואר בתמונה.גם אם אני מזיז את הקובץ IO לתוך הSRC איפה שכל הJAVA ועושה לו IMPORT בMAIN זה לא עוזר..[br]פורסם בתאריך: 24.09.2007 בשעה 18:19:46כן אני יודע, דאבל אבל יש עדכון ואף אחד לא יסתכל על התרד הזה יותר.אז ככה ברגע שאני מוריד את השורהpackage preyPackage;בכל אחד מהקבצים שנמצאים שם תחת אותו חבילה הIO עובד.ברור לי שזהו לא הפתרון המתאים. השאלה מהו כן הפתרון המתאים?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים לא הבנתי הורדת את השורה מהקבצים שנמצאים תחת preyPackageאו מהקבצים שנמצאים תחת IO.JAR
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מחבר אם תסתכל בתמונה תראה רשימה של קבצים שנמצאים תחת החבילה PERYPACKAGEאז מה שעשיתי הורדתי את השורה שאמרתי בכל אחד מהקבצים ההם. מה שהופך אותם לא לחבילה אחת, אך התוכנית עובדת גם ככה (אנערך איך) ועכשיו התוכנית מפעילה את הIOHEB
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים כן זה מה שחשבתי שהתכוונתהכשמחקת את השורה אז "פירקת" את ה PACKAGEואז הגיוני שזה עובד כי מה שהיה מתחת IO לא היה חלק מה-PACKAGEמלחתחילה ולכן הוא לא יכל להשתמש בהם---עריכה----טוב נראה לי שיש לי פיתרון בשבילך.עד כמה שהבנתי את מנסה לגשת לIOHEB שבתוךIO.JAR מה MAIN ע"י IMPORTאז ככה ,בג'אווה רוב ה API נמצאים בשתי תיקיות C:\Program Files\Java\jdk1.5.0_11\jre\libו C:\Program Files\Java\jdk1.5.0_11\jre\lib\extלדוגמה ב C:\Program Files\Java\jdk1.5.0_11\jre\lib\RT.JARיש תת תיקיה JAVA\UTIL\ARRAYLIST.CLASSוכאשר אתה רוצה להשתמש במערכים דינאמים אתה פשוט כותבimport java.util.ArrayList;כדי לעשות דבר דומה אתה צריך להגיד לקומפילר שלך שיש לך קובץ JAR משלך שאתה רוצה להשתמש בועכשיו אני לא יודע איך עושים את זה ב ORACLE DEV כי אף פעם לא עבדתי איתו אבל ב ECLIPSEעל כל פרויקט אתה יכול לעשות קליק ימני -->מאפיניםשמה יש משהוא שנקראה Java Build Path תחת זה יש JRE System Libraryושם אפשר להגדיר קבצי JAR נוספים .זהו בגדול אני מקווה שזה מה שאתה צריך ובהצלחה
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מחבר נראה לי מצאתי, כשאני לוחץ על הNEW התחתון יש לי אפשרות להוסיף קבצים אבל אני לא יכול להוסיף קובץ JAR, אלא רק פותח אותו ומחפש קובץ אחר..זה המקום הזה? מה התרגום של JREעריכה:התמונה D=[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים JRE=Java Runtime Environment לפי תמונת המסך נראה לי שזה נמצא תחת PATHSאם זה לא שם תביא לי לינק לקומפלירואני מחר אנסה למצוא לך איך עושים את זה
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מחבר זה נמצא שם אבל זה לא עוזר, אותו ארורעריכה:הקומפיילר הזה שוקל 250 מגה, כמובן בעיקר הרבה הרבה ספריות. אתה יודע, איזה תיקיות אתה צריך?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים תשמע אי חייב להודות שאני די מתקשה לעזור לךמצאתי את זהhttp://download.oracle.com/docs/cd/B32110_01/web.1013/b28218/ide.htmואתhttp://www.oracle.com/technology/products/jdev/howtos/1013/trinidad/trinidad.htmlאני מקווה שזה יקדם אותך אם לא אני מציע לך לשאול בפורום שמתמחה במוצרים של ORACLE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.