עבור לתוכן

מחפש משחק בסגנון KOTOR

Featured Replies

פורסם

אני בחופש ומשום מה כל המשחקים שניסיתי לשחק לא מצאו חן בעיני ופתאום נזכרתי בKOTOR2 שהזנחתי בזמנו. אני משחק בו

עכשיו ונהנה מאוד. כרגע אני לקראת סיום ומחפש המלצה למשחק בסגנון, לאו דווקא מהשנים האחרונות.

פורסם

BALDUR'S GATE 1,2

פורסם
  • מחבר

סיימתי בזמנו את שניהם עם ההרחבות שלהם. משחקים מעולים. עוד המלצות?

פורסם

אז אני מניח שב - FALLOUT 1,2, TACTICS ו - PLANESCAPE:TORMENT גם שיחקת, נכון ?

נסה את ARCANUM, אמנם לא יצירת מופת כמו הנ"ל ו - KOTOR 1,2 (בראשון שיחקת ?) אבל משחק טוב.

גם סדרת ICEWIND DALE היא טובה למרות שהיא נוטה לכיוון ה - H&S.

פורסם

אחח תור הזהב של הCRPGs היה קצר, קצר מדי... :'(

פורסם

כל המשחקים שהמליצו פה - הם לא יותר בסגנון של DIABLO רק שיש לך גם פארטי שמצטרפת אליך,ונק' מבט איזומטרית?ככל שאני זוכר KOTOR הוא משחק תפקידים תלת ממדי,אני מניח ששיחקת בKOTOR2?

פורסם
  • מחבר

שיחקתי בKOTORים, את ICEWIND DALE לא אהבתי אני אבדוק את שאר ההצעות. אם למישהו יש עוד המלצות אשמח לשמוע.

פורסם

JADE EMPIRE זה הדבר הכי קרוב שיש לKOTOR גם בסגנון משחק וגרפיקה(אמנם הJADE בעל גרפיקה מדהימה יותר).

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ את הנושא כדי שיהיה רקע ולא יציעו שוב את אותם המשחקים.

סיימתי את JADE EMPIRE ואני מוכרח לציין שמאוד נהנתי - בעיקר מהאווירה של סין העתיקה שהמשחק משרה.

אשמח להמלצות על משחקים נוספים בסגנון.

פורסם

מה עם ההמלצות הקודמות שלי ? ניסית ?

פורסם
  • מחבר

אני מתלבט עדיין ומחכה לעוד הצעות. ממש נהניתי מJADE EMPIRE אני מקווה שיציעו עוד משחקים כאלו. הכוונה למשחקים שממש

גורמים לך להיכנס לאווירה שלהם (במקרה של JADE EMPIRE - סין העתיקה)

פורסם

אין ממש כאלה חדשים.

יש ישנים יותר כמו ARX FATALIS המצוין, סדרת גוטיק (כן, גם השלישי שאחרי הטלאים ששוחררו שחיק לחלוטין).

יש גם את FABLE וסדרת TES אבל הם לא אווירתיים במיוחד.

סדרת FALLOUT שהמלצתי עליה מצטיינת בזה וגם PLANESCAPE TORMENT ו - ARCANUM.

פורסם
  • מחבר

בוא נרחיב את האפשרויות - כל משחק (לאו דווקא בסגנון שהזכרתי) שמכניס אותך לעלילה.

פורסם

אני המלצתי על הJADE EMPIRE - פשוט משחק מהממם :xyxthumbs: :xyxthumbs:

מי שדיווח שסיים אותו,כמה שעות בערך צברת במשחק?אני פשוט הפסקתי לשחק בו עקב גניבה של הלפטופ שלי,ועכשיו אני די תקוע בSPELLFORCE אז הייתי רוצה לדעת האם הJADE הוא קצר או ארוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים