פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים אוקיי אז ככה בניתי תוכנת צ'אט בפרל שיש בה קליינט וסרברעכשיו אני רוצה שגם הסרבר יוכל לשלוח הודעות לקליינט וכך ההפך שהקליינט יוכל לקבל הודעות מהסרברבשביל זה צריך לפתוח בכל אחד מהתוכניות 2 סוגי סוקטים1 מאזיןואחד ששולחאבל איך?בפרל בבקשההרי הקליינט עסוק בלקבל הודעה מהמשתמש ולשלוח אותהאז איך הוא יכול במקביל לקבל הודעות?
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר כן אחי אלי נדבר באי סי ואני אפסיק לשגע חצי פורום חחחחח256804054וכן אם אתה רוצה להמשיך את השיחה כאן יש טראדים ופונקצייה סלקט? למה הכוונה
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים אתה לא מטריד אף אחד. בקושי הודעה אחת רשמת http://www.clintoneast.com/articles/perl-select-example.php כפי שאתה רואה, השימוש הוא כאשר יש לך מספק זרמים פתוחים ואתה רוצה לקרוא מכולם. אתה לא יודע איזה זרם יתמלא ראשון, ולכן משתמשים בSELECT.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר עדיין אני לא מביןכשבנאדם לא מבין אין טעם לעשות זאתבוא לאי סי קיוהוספתי אותך תתחבר ונדבר קצתאל תדאג לא נשגע אותך ^^
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר אני חייב לדבר איתך שיחה קולית זה דורש הסבר קצמת ואני אתאר לך גם את התוכנה כדי שתסביר לי איך בדיוק להכניס הבנתי איך מנשתמשים בפונקצייהבוא לאי סי קיו חבלאני לא יכול לעשוטת את השיחה הזאת פה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.