עבור לתוכן

התלבטות בין מסכים למשחקים בעיקר- 2K...

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט לאחרונה בין הרבה מסכים ואני לא יודע מה לקחת..

יש את ה-

LG L226WTQ שניראה לי מצויין..

Samsung SyncMaster 226BW

LG L1970HR

LG L1900R

המסך בעיקר למשחקים וגם אינטרנט קצת...

אם יש לכם עוד המצלות ומסכים דומים זה יהיה מצויין..

וגם שאלה..

אם אני קונה 22" אז יראו את זה כמו במסך 19" או שהאיכות תרד?וגם 22" מתאים למשחקים או שהוא גדול מדי???

מה לדעתכם הכי טוב מבין אלו שנתתי???

דניאל.

פורסם

במידה ואתה מתכוון לנצל את המסכים בעיקר למשחקים, הדגמים הרחבים יתנו לך הנאה מרובה יותר. מבין דגמי ה-22" הסמסונג יותר עדיף על פני ה-LG , היות שרואים ב-LG יותר ארטיפקטים כתוצאה מרמה גבוהה של שגיאות RTC. אולם מכיוון שמדובר במסך עם פנל TN, לאינטרנט הוא יעייף יותר מאשר מסכים בעלי פנלים IPS או *VA. זוויות הצפייה הצרות גורמות להתמודדות רצופה עם שינויי גוונים מעייפים בעת הזזות ראש.

לכן מסך כגון 2007WFP הוא בבחינת השקעה נבונה יותר. גודלו נוח למדי גם למשחקים עם אותה רזולוציה טבעית כשל ה-22" וטקסט חד יותר לעומת ה-22", ועוד לא דיברנו על כך שבתכני וידאו סוג הפנל S-IPS יאפשר לך צפייה עם צבעים ברמה יותר טובה.

לעומת דגמי ה-19" שציינת, ה-Samsung 932B נמצא יותר עדיף כפי שעולה מהביקורת ההשוואתית הבאה:

http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_simple/

ועדיין מדובר בפנלים מסוג TN עם כל החסרונות שלהם. ההבדל של 22" לעומתם יתבטא בעיקר בשטח שולחן עבודה גדול יותר ב-22" ולא הרבה מעבר לזה.

פורסם
  • מחבר

תגיד המסך LG L226WTQ יתאים לי טוב למשחקים וקצת אינטרנט וסרטים? כי הוא ניראה לי בידיוק מתאים לי..

והdell WFP 2007 הוא ניראה האמת דיי גרוע לא יודע למה כולם אומרים שהוא טוב..

דניאל.

פורסם

על ה-LG לעומת הסמסונג תוכל לקרוא כאן:

http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/22inch.html

הייתי לוקח 22" רק בשביל משחקים משום שעבורם זה לא ממש משנה אם המסך משתמש ב-6 סיביות לכל תת-פיקסל. אבל תמונות וסרטים נראות בהם עם פנל TN באופן מדכא. לקריאת טקסט הם יהיו הרבה פחות טובים לעומת מסכי 19" עם פנל VA.

אם ה-2007WFP של דל לא הרשים אותך מספיק אולי תספר לנו בדיוק מה לא מצא חן בעיניך בו?

פורסם
  • מחבר

טוב עכשיו אני באמת מבולבל חח..

אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בין כל הפאנלים TN ואלה ובקיצור להסביר לי הכל כדי שאני לא יהיה מבולבל..

ובקשר למסך של DELL לא התלהבתי ממנו בגלל ההגדרות שלו.. המהירות תגובה והניגודיות בעיקר..חוץ מזה הוא ניראה יפה והכל...

דניאל.

פורסם

בקיצור, אתה עוד אחד מאותם צרכנים שכשהם קונים מסך, מסתכלים רק על שני מספרים (ניגודיות וזמן תגובה) וחושבים שיש להם איזושהי משמעות.

ברכותיי, אתה פתי. בדיוק כזה שיצרני מסכי הזבל אוהבים.

אבל, זו לא אשמתך, ואם תקרא קצת, תחכים מהר מאוד.

מקום טובה להתחיל הוא כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259354.0

פורסם
  • מחבר

אז רקע תנו לי להבין..

מסך רחב עם פאנל VA הוא יותר טוב למשחקים וסרטים ומסך רגיל עם פאנל TN הוא יותר טוב לסקסטים? הבנתי נכון???

ותגידו המסך של דל E228WFP איזה פאנל הוא?והמסך 226BW של סמסונג איזה פאנל הוא?

דניאל.

פורסם

כל מסכי המחשב שנמכרים היום בגודל 22" הם בעלי פנל TN

פורסם
  • מחבר

אבל מה נחשב יותר טוב פנל VA או TN למשחקים??

ותגידו זה נכון שמסכי LCD צורכים פחות חשמל וגם יש להם פחות קרינה מאשר מסכי CRT ???

ועוד משהו אם מסך 22" איזה רזולוציה אני צריך בשביל לשחק במסך מלא???

דניאל.

פורסם

בגדול, עדיף VA .

כולל משחקים .

וכולל כל האפלקציות האחרות שקיימות .

פורסם

זה פשוט מאוד:

א) כל דבר עדיף מ-TN לכל דבר (כשמדברים על מסכים עכשוויים, לא על מסכי VA של לפני שנתיים-שלוש שהיה להם באמת זמן תגובה נוראי ביחס ל-TN דאז).

ב) כן, LCD צורכים פחות חשמל ופולטים פחות קרינה

ג) בשביל לשחק במסך מלא ללא עיוותים במסך רחב (22", 20", מה שלא יהיה), אתה צריך רזולוציה רחבה, ביחס 8:5, לדוגמה:

1024X640

1280X800

1440X900 (המקסימום עבור 19" רחב)

1680X1050 (המקסימום עבור 20" ו-22")

1920X1200 (המקסימום עבור 24" ו-27").

איזו רזולוציה תבחר תלוי במשחק ובאפשרויות שלו וכמובן ביכולות כרטיס המסך שלך להריץ אותה בביצועים סבירים.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה על העזרה חברים!!!

הזמנתי את המסך samsung 226BW במחיר של 1650 ש"ח זה שווה?

דניאל.

פורסם

מסך סבבה, מחיר הגיוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים