עבור לתוכן

מישהו חש האטה ב 014 ?

Featured Replies

פורסם

אז זו בידיוק הבעיה, שלרוב הלקוחות שיש בעיות הם לקוחות של 014 + HOT

זה בדוק ? כי אם כן זה מסביר הכל ( 014 + כבלים ) .

דרך אגב גם בשרת של פריק BF2 יש לי לאגים למרות פינג נמוך האם זה בגלל השרת שלהם שגם נתקע כל כמה דקות

או בגלל בזק ?

• תגובות 274
  • צפיות 32.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אוף אני כבר לא יודע מה לעשות אני ב-012+HOT והאינטרנט ממש איטי בזמן האחרון שלא לדבר על תוכנות שיתוף, שם כלום לא זז והפינגים מאוד גבוהים)...וגם מהירות ההורדה בהורדות ישירות היא לא המקסימום...(אני על 2.5 מגה)...

חשבתי לעבור לבזק כמו שהרבה עשו ואמרו שהכל טס אבל עכשיו אני רואה שיש בעיית איטיות גם בבזק...

מה אתם מציעים לי לעשות?עדיף אולי להישאר ב-012 עד שהבעיות בבזק ייפתרו או בכל זאת עדיף לעבור לבזק?

פורסם

אוף אני כבר לא יודע מה לעשות אני ב-012+HOT והאינטרנט ממש איטי בזמן האחרון שלא לדבר על תוכנות שיתוף, שם כלום לא זז והפינגים מאוד גבוהים)...וגם מהירות ההורדה בהורדות ישירות היא לא המקסימום...(אני על 2.5 מגה)...

חשבתי לעבור לבזק כמו שהרבה עשו ואמרו שהכל טס אבל עכשיו אני רואה שיש בעיית איטיות גם בבזק...

מה אתם מציעים לי לעשות?עדיף אולי להישאר ב-012 עד שהבעיות בבזק ייפתרו או בכל זאת עדיף לעבור לבזק?

יש לך התחייבות? אם לא אז תנסה לעבוד לבזק -בלי- התחייבות.

וכן ב-012 יש מהירות איטית ביותר עדיין, יכול להיות בגלל המסה של האנשים שעברו מ-012 ל-014 נוצר להם לחץ על השרתים שיוצר איטיות, אבל זה רק ספקולציה.

פורסם

תגידו מה קורה עם זה עדיין לכולם יש איטיות בבזק בינלאומי ?

למה בדיוק עכשיו באתי להתנתק מאינטרנט זהב בשביל לעבור אליהם ועכשיו נראה לי שאני לא יעשה את זה...

|:

פורסם

לי אין שום איטיות נפתר מזמן

אני מחובר בכבלים אם חייגן

פורסם

גם אצלי הכל הסתדר.

מהירות בסדר לאתרים בח"ול, פינג ל USA ו yahoo הוא 200, לגרמניה פינג 100.

מחובר ב ADSL ppope

פורסם

פינג 100 לגרמניה זה לא בסדר.. אני רגיל שפינגים לגרמניה היו נעים על ה70-90

פורסם

זה לפחות לא כמו 400-300 כמו שהיה אז.

חוץ מזה שבהבדל כזה זניח יחסית זה כבר תלוי בשרת..

פורסם

גם אצלי המהירות חזרה למהירות הרגילה.

מתכוון לעדכן בפורום שוב בעתיד אם זה יחזור על עצמו.

פורסם

לא יודע מה איתכם..... אצלי אאינטרנט טס הורדות באימיול במיוחד מנצל מקסימום של החיבור (5 מגה)

הוט בלי חייגן + בזק ביןלאומי

:silly:

פורסם

לא יודע מה איתכם..... אצלי אאינטרנט טס הורדות באימיול במיוחד מנצל מקסימום של החיבור (5 מגה)

הוט בלי חייגן + בזק ביןלאומי

:silly:

לי אין שום איטיות נפתר מזמן

אני מחובר בכבלים אם חייגן

גם אצלי הכל הסתדר.

מהירות בסדר לאתרים בח"ול, פינג ל USA ו yahoo הוא 200, לגרמניה פינג 100.

מחובר ב ADSL ppope

גם אצלי המהירות חזרה למהירות הרגילה.

מתכוון לעדכן בפורום שוב בעתיד אם זה יחזור על עצמו.

פורסם

לי דווקא היה משהו דומה - היו לי בכלל נפילות בקו, קו באיכות לא טובה..

איפה שהפינג אמור להיות 150~200 עלה לי ל-500, האינטרנט כל הזמן נפל..

מה שעשיתי היה להתקשר אליהם [1-800-340-340], הורידו לי את החבילה ל-2.5 מגה ["כי זה בינתיים יציב"] עד שיגיע טכנאי לבדוק את איכות הקו ביום שלישי.

מה שאני רוצה לציין זה שבכלל לא שמתי לב לשינוי, כלומר שהאינטרנט שלי בעצם פעל על 2.5 מגה בזמן האיטיות.

פורסם

^ חבר, אתה מדבר על התשתית שלך, קרי בזק - ADSL, ולא על בזק בין לאומי ספקית האינטרנט, כלומר, אתה לא קשור לדיון הזה.

פורסם

חבל לי לפתוח דיון חדש אז אני מקפיץ את זה:

עכשיו גם האינטרנט שלי התפגר. מאתמול בבוקר אני זוחל על 30KB מקסימום להורדה בודדת(במס' הורדות אין בעיה להגיע למקסימום). עוד מישהו חש בהאטה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים