פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים אז זו בידיוק הבעיה, שלרוב הלקוחות שיש בעיות הם לקוחות של 014 + HOTזה בדוק ? כי אם כן זה מסביר הכל ( 014 + כבלים ) .דרך אגב גם בשרת של פריק BF2 יש לי לאגים למרות פינג נמוך האם זה בגלל השרת שלהם שגם נתקע כל כמה דקותאו בגלל בזק ?
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים אוף אני כבר לא יודע מה לעשות אני ב-012+HOT והאינטרנט ממש איטי בזמן האחרון שלא לדבר על תוכנות שיתוף, שם כלום לא זז והפינגים מאוד גבוהים)...וגם מהירות ההורדה בהורדות ישירות היא לא המקסימום...(אני על 2.5 מגה)...חשבתי לעבור לבזק כמו שהרבה עשו ואמרו שהכל טס אבל עכשיו אני רואה שיש בעיית איטיות גם בבזק...מה אתם מציעים לי לעשות?עדיף אולי להישאר ב-012 עד שהבעיות בבזק ייפתרו או בכל זאת עדיף לעבור לבזק?
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים אוף אני כבר לא יודע מה לעשות אני ב-012+HOT והאינטרנט ממש איטי בזמן האחרון שלא לדבר על תוכנות שיתוף, שם כלום לא זז והפינגים מאוד גבוהים)...וגם מהירות ההורדה בהורדות ישירות היא לא המקסימום...(אני על 2.5 מגה)...חשבתי לעבור לבזק כמו שהרבה עשו ואמרו שהכל טס אבל עכשיו אני רואה שיש בעיית איטיות גם בבזק...מה אתם מציעים לי לעשות?עדיף אולי להישאר ב-012 עד שהבעיות בבזק ייפתרו או בכל זאת עדיף לעבור לבזק?יש לך התחייבות? אם לא אז תנסה לעבוד לבזק -בלי- התחייבות.וכן ב-012 יש מהירות איטית ביותר עדיין, יכול להיות בגלל המסה של האנשים שעברו מ-012 ל-014 נוצר להם לחץ על השרתים שיוצר איטיות, אבל זה רק ספקולציה.
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים תגידו מה קורה עם זה עדיין לכולם יש איטיות בבזק בינלאומי ?למה בדיוק עכשיו באתי להתנתק מאינטרנט זהב בשביל לעבור אליהם ועכשיו נראה לי שאני לא יעשה את זה...|:
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים גם אצלי הכל הסתדר.מהירות בסדר לאתרים בח"ול, פינג ל USA ו yahoo הוא 200, לגרמניה פינג 100.מחובר ב ADSL ppope
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים פינג 100 לגרמניה זה לא בסדר.. אני רגיל שפינגים לגרמניה היו נעים על ה70-90
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים זה לפחות לא כמו 400-300 כמו שהיה אז.חוץ מזה שבהבדל כזה זניח יחסית זה כבר תלוי בשרת..
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים גם אצלי המהירות חזרה למהירות הרגילה.מתכוון לעדכן בפורום שוב בעתיד אם זה יחזור על עצמו.
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים לא יודע מה איתכם..... אצלי אאינטרנט טס הורדות באימיול במיוחד מנצל מקסימום של החיבור (5 מגה) הוט בלי חייגן + בזק ביןלאומי
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים לא יודע מה איתכם..... אצלי אאינטרנט טס הורדות באימיול במיוחד מנצל מקסימום של החיבור (5 מגה) הוט בלי חייגן + בזק ביןלאומי לי אין שום איטיות נפתר מזמן אני מחובר בכבלים אם חייגן גם אצלי הכל הסתדר. מהירות בסדר לאתרים בח"ול, פינג ל USA ו yahoo הוא 200, לגרמניה פינג 100. מחובר ב ADSL ppope גם אצלי המהירות חזרה למהירות הרגילה. מתכוון לעדכן בפורום שוב בעתיד אם זה יחזור על עצמו.
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים לי דווקא היה משהו דומה - היו לי בכלל נפילות בקו, קו באיכות לא טובה..איפה שהפינג אמור להיות 150~200 עלה לי ל-500, האינטרנט כל הזמן נפל..מה שעשיתי היה להתקשר אליהם [1-800-340-340], הורידו לי את החבילה ל-2.5 מגה ["כי זה בינתיים יציב"] עד שיגיע טכנאי לבדוק את איכות הקו ביום שלישי.מה שאני רוצה לציין זה שבכלל לא שמתי לב לשינוי, כלומר שהאינטרנט שלי בעצם פעל על 2.5 מגה בזמן האיטיות.
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים ^ חבר, אתה מדבר על התשתית שלך, קרי בזק - ADSL, ולא על בזק בין לאומי ספקית האינטרנט, כלומר, אתה לא קשור לדיון הזה.
פורסם 2007 בנובמבר 918 שנים חבל לי לפתוח דיון חדש אז אני מקפיץ את זה:עכשיו גם האינטרנט שלי התפגר. מאתמול בבוקר אני זוחל על 30KB מקסימום להורדה בודדת(במס' הורדות אין בעיה להגיע למקסימום). עוד מישהו חש בהאטה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.