פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים מתכנן לקנות wii, אבא שלי צריך לטוס לבולגריה עוד חודשיים פלוס מינוס, המחיר שם יוצא 1173 ש"ח.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים טוב, הגיע היום בבוקר המשלוח מארקדיה בהתחלה הדאיג אותי - הקיא לי את הדיסק של ה sports החוצה, כאילו שהוא אכל משהו רע (ממש דחף אותו החוצה, הדיסק נפל על הריצפה למרות שהמכשיר בזווית והדיסק אמור להתלות בחוץ פחות או יותר..) ואחרי כמה נסיונות נוספים בכלל לא רצה לקרוא אותו או להוציא אותו (נתקע בפנים). אבל איכשהו הכל הסתדר... אין לי מושג מה קרה. אחרי 20 דקות של התעסקות עם הדיסק > התחלתי להתעסק עם הדיסק , כבר PRO בטניס...
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים מחבר הבעיה שהיתה לי בהתחלה זה שלא ידעתי איך לשים את הסנסור ולקח לי זמן להבין את זה אבל אחרי זה הכל עבד כמו קסם בWII ספורט אני לא נוגע בזלדה כן המשחק ניהיה מצוין אחרי שאופכים לזאב אני כרגע אחרי שאפכתי ללינק הרגיל במבוך אם הקופים למי שמכיר
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים אתה חורש אה?אני כרגע מתמקד יותר בפיפא 2008 . משחק חבל"ז. הפתיע לטובה דווקא
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים יצא לפאל לפני יומיים. שליטה יחודית הייתי אומר.אתה מוסר בעזרת תנועות שאתה עושה עם הויי מוט. למשל מסירה לצד ימין אתה לוחץ על A ועושה תנועה לימין .הקפצה מעל השוער זה לחיצה על B והנפה של בויי מוט למעלה. ככל שההנפה יותר חזקה ככה ההקפצה מעל השוער יותר חזקה.משחק די סבבה. בטוח שקונאמי יוציאו משהו יותר טוב.יש במשחק הדרכה שמסבירה לך ממש איך עושים הכל כולל דיבוב של השדרן ומשחקוני אימון.ניתן גם לשחק רק עם ויי מוט בלי נונצק! הווי שולט על התנועה של השחקנים ואתה רק מוסר או בועט... נחמד למי שלא ממש יודע לשחק.בהמשך אני מבטיח ביקורת מלאה על המשחק.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים מחבר אני יתאהבתי בכפתור סגירה\פתיחה של הWII בדור הקודם של הקונסולות היה צריך לסגור ולפתוח ידנית בWII יש כפתור סגירה\פתיחה רגיל למי שרוצה אבל השלט מאפשר גם לסגור\לפתוח והוא אלחוטי אז זה סבבה תבינו היה לי PS2 לפני בגלל זה אני מיתלהב מהכפתור
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים מחבר בגלל זה אמרתי בדור הקודם למה אתה תמיד חושב שאני רוצה לתקוף תקונסולה האהובה שלך?
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים בגלל זה אמרתי בדור הקודם למה אתה תמיד חושב שאני רוצה לתקוף תקונסולה האהובה שלך? זה מצחיק מזה שאתה מתלהב מכל דבר מפגר שום דבר מעבר לזה.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים night man - לפי חוקי הפורום חל איסור על דיון שקשור לצ'פים, פריצות ותוכן לא חוקי אחר. בעקבות כך קיבלת אזהרה, זוהי אזהרה שנייה מתוך שלוש כאשר בשלישית אתה תורחק או תושתק בהתאם להחלטת מנהלי האתר. אני מציע לך לקרוא את חוקי הפורום על מנת למנוע מקרים נוספים כאלו בעתיד, הנה קישור אל חוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242264.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.