פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים טוב אני רואה בזמן האחרון שיותר אנשים פה קנו WII אני את שלי מזמין בתחילת החודש הבא ורציתי ליראות כמה קנו וכמה מתכננים ליקנות
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים וכמו כן, תכתבו לנו איפה אתם גרים... כדי שנוכל לבוא אליכם להתרשם ולשחק אני לא בטוח שאני מתכנן לקנות WII אבל אני כן מתכנן לקנות משהו דומה מבחינת השלטים שיהיה קיים בעתיד... ועם רזולוציית HD !
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים זה בהחלט ברשימת הקניות שלי, וסביר להניח שבעוד חודשיים גם אני אשבור את הטלוויזיה עם השלט
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר בנתיים יפה מאוד אולי סוף סוף קונסולה ניחת של נינטנדו תחדור לשוק הישראלי ברמה סבירה לא היתה קונסולה ניחת של נינטנדו בשוק הישראלי מאז הSNES האגדי אני זוכר איך קניתה בזמנו N64 והוא נירמס על ידי הPS1 ורוב החנויות בארץ לא מכרו אותו והיום אפילו חנות כמו באג מוכרת WII -בהחלט מעודד
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים לי יש WII אמריקאי , פלדלת ואני גר בקומה גבוהה . אין לי עדיין סורגים אבל אני אחשוב אל זה . אגב רוב הwii שמוכרים בארץ כרגע היא גרסת ה pal שיקרה כרגע ב40% מהגרסה האמריקאית בגלל הפרשי המטבע המתרחבים. אין לי מושג למה האירופים תמיד משלמים יותר על הכל אולי בגלל שהם מדברים יותר מידי שפות.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים חבל שלא עשית סקר כללי על קונסולות הדור הבא, ככה היינו רואים כמה wii ps3 וxbox360 יש בפורום ומי המובילה. יש לי wii אגב
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים דן... אתה מתכנן ? לא ידעתי את שלי הזמנתי אתמול, צריכה להגיע השבוע, בתקווה לפני יום חמישי.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר חבל שלא עשית סקר כללי על קונסולות הדור הבא, ככה היינו רואים כמה wii ps3 וxbox360 יש בפורום ומי המובילה. יש לי wii אגב כרגע זה לא נכון לעשות כזה סקר כי די ברור שה360 ינצח הוא יצא שנה לפני ויותר קורץ לשחקני מחשב מהקונסולות האחרות עוד שנה ומעלה יהיה הגיוני לעשות סקר כזה לא היום
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר משחקים רצינים יש אלה אם אתה קורה לRE4 משחק לילדים WII אם HD איך שאני מכיר את נינטנדו רק בקונסולה הבא שלהם אין גם ככה סיבה טובה לנינטנדו לעבור כרגע לHD דבר כזה יאכזב אנשים שכבר קנו WII ויעלה את עלות היצור ועלות פיתוח המשחקים בצורה מאוד משמעותית מה שימחוק את אחד היתרונות הענקים של נינטנדו
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר כבר 7 יפה מאוד ביתחשב שאני מזמין בתחילת החודש הבא אז עוד 2 זה כבר 10 באתר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.