עבור לתוכן

סאן אנדראס ועכבר. הבעיה חוזרת עם שינוי קטן

Featured Replies

פורסם

אם מישהו זוכר, פתחתי ת'רד על בעיה של סאן אנדראס ועכבר. מישהו הציע להדליק את מצב התאימות לWIN 98. הכל עבד מצויין עד השבוע האחרון.

פתאום כל פעם שאני מדליק את המשחק, הוא מחליט לקרוס עם הודעת שגיאה של דבאגר (בלי הVISUAL STUDIO והדבאגר שלו כנראה שהשגיאה תיהיה של השלח אל תשלח).

אם אני מכבה את מצב התאימות, המשחק עולה מצויין, נדלק ואשפר לשחק, אבל שוב העכבר לא עובד. (רק לפעמים נזכר שצריך לעבוד :P).

אם לא כל כך הבנתם, אני אסכם ככה:

מצב תאימות -> המשחק קורס

בלי מצב תאימות -> עכבר לא עובד

תודה למי שיוכל/ינסה לעזור ???

פורסם

תנסה למחוק את הדרייבר של לוג'יטק וכל מה שקשור אליו, לי זה עזר

פורסם
  • מחבר

זה קרה עוד לפני שקניתי את העכבר ומקלדת של לוג'יטק...

פורסם

זה מה שקורה אצלי, שאין דרייבר הכל טוב, שאני מתקין דרייבר כל המשחק מתחרפן

חשבתי שזה ככה גם אצלך...

פורסם

גם אצלי קיימת הבעייה הזו, אין לי פיתרון נורמאלי. מה שפותר לי אותה זה ללחוץ ESC (מהמשחק אל המסך הראשי) ולחזור אל המשחק, ככה עד שהעכבר נזכר שצריך אותו. פתרון ערבי אין ספק, אבל זה מה שאני מצאתי...

פורסם

פיתרון זה עובד גם אצלי - עם זאת אני חייב לציין שהמשחק נכה.

פורסם

כן המשחק הזה די נכה מבחינה טכנית...

אגב גם לי זה עשה את הבעיות האלו לעיתים רחוקות, וגם אני עשיתי ככה.

פורסם

גם אצלי קיימת הבעייה הזו, אין לי פיתרון נורמאלי. מה שפותר לי אותה זה ללחוץ ESC (מהמשחק אל המסך הראשי) ולחזור אל המשחק, ככה עד שהעכבר נזכר שצריך אותו. פתרון ערבי אין ספק, אבל זה מה שאני מצאתי...

אכן זה גם הפיתרון אצלי!!!!!

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני עושה, אבל הרבה פעמים זה פשוט לא עוזר... לפעמים אפילו בתפריט העכבר לא עובד... הוא זז, אבל לא לוחץ על הכפתורים (NEW GAME / LOAD GAME / OPTIONS...) :P

אז אתם בעצם אומרים שחוץ מהESC אין מה לעשות? :(

פורסם

כן, לפעמים גם בתפריט הוא שובת... (ואז כמובן להשתמש במקלדת :P)

אני ציינתי שלא מצאתי פתרון אחר חוץ משימוש בESC.

פורסם

כן בהחלט ה ESC הוא פתרון מצוין.

זה קורה בשני המחשבים שלי עם G5 ועכברי logitech אחרים וגם של microsoft.

כמה לחיצות מהירות על ESC והעכבר חוזר :)

משחק נכה, אכן ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים